Случи се! Иван Костов изпълзя от „Драгалевци”

5 15 277

„В момента има реален икономически растеж, нарастване на доходите, което изпреварва инфлацията, намалява безработицата. Макар и бавно, се наблюдава спад на броя на хората, живеещи в бедност. След силно забавяне в периода 2008 – 2021 г. последните три години бързо приближаваме до средното европейско ниво по реално потребление. За каква криза говорят от ГЕРБ?“.

С такива фантасмагории започна речта си Иван Костов в четвъртък вечер, когато ДСБ отпразнува 20 години от създаването. Смуглият бивш премиер изпълзял от палата в „Драгалевци” специално за джамбурето на бутиковата си партия ДСБ, която може да се похвали с цял файтон избиратели и порочен брак по сметка с драпащите към острови бизнесмени от ПП.

Реклама

Според убиеца на СДС от ГЕРБ говорели за криза, защото, всъщност, властовият модел на партията на Бойко Борисов бил в криза.

В изказването си Иван Костов цитира част от учредителните документи на ДСБ и каза, че времето било потвърдило анализа на тежките политически, социални и властови пороци, направен още преди две десетилетия. Въобще, Командира запя познатия рефрен „България не ме обича, а аз съм ебати пича”… Па който се върже.

5 Коментара
 1. J.English MI6 казва

  Напечи слънцето и черното алжирско ВЛЕЧУГО изпълзя на политическия припек

 2. иван йорданов "кожа и костов" казва

  Видеото е на Нина Ламбова.
  Тежка колона с 40 танка за Украйна задръсти АМ Тракия и доведе до тежки катастрофи! (ВИДЕО и СНИМКИ)
  БЪЛГАРИЯ
  Немски танкове Леопард за фронта в Украйна задръстиха днес АМ Тракия и предизвикаха серия тежки верижки карастрофи със загинали. “На море ли са тръгнали немците”, питат лавиращите между танковете шофьори по магистралата. Видеото е на Нина Ламбова.
  Пътуването в посока Бургас се превърна в кошмар и влакче на ужасите.
  Днес Германия даде разрешение тези танкове да навлизат и да стрелят по руската територия.

  https://bnews.bg/tezhka-kolona-s-40-tanka-za-ukrajna-zadrasti-am-trakiya-i-dovede-do-tezhki-katastrofi/

 3. Туземната колониална администрация е най-голямата опасност за Отечеството ни! казва

  НАЧАЛО
  НОВИНИ
  БИЗНЕС
  ИНТЕРВЮ
  ПОЗИЦИЯ
  РАЗСЛЕДВАНЕ
  СВЯТ
  КУЛТУРА
  СПОРТ
  ТЕХНОЛОГИИ
  ШОУ
  ЗДРАВЕ
  ЛЮБОПИТНО
  ИЗБОРИ 2024
  Начало
  Свят
  Началникът на отбраната на Русия: НАТО и ЕС подклаждат напрежението в Грузия
  31/05/2024
  17:18
  FacebookvibermessengertwitterСподели
  „Правят се предложения за подписване на мирен договор под диктата на Запада „, добави Андрей БелоусовКурсът, следван от НАТО и Европейския съюз към конфронтация с Русия, подхранва напрежението в Грузия, както и в отношенията между Армения и Азербайджан, заяви руският министър на отбраната Андрей Белоусов.“Някои членове на Алианса се стремят да засилят позициите си в Южен Кавказ, за да получат достъп до ресурсите на Каспийско море и пряк достъп до Централна Азия. В Грузия се спонсорират протести, принудена e да предприеме активни антируски мерки“, каза Белоусов, обръщайки се към заседание на Съвета на министрите на отбраната на Организацията на Договора за колективна сигурност (ОДКС) в Алмати.Изгоря резиденцията на Путин в Алтай: медии показаха снимки.Също така посредническите служби се налагат агресивно на Армения и Азербайджан, каза той. “ Правят се предложения за подписване на мирен договор под диктата на Запада „, добави той.Според руския началник на отбраната плановете на Вашингтон и Брюксел да включат арменските партньори на Русия в сферата на техните интереси под претекст за усилия за повишаване на сигурността са „от особено значение“. Политическият курс, следван от Северноатлантическия алианс и ЕС към конфронтация с Русия, подхранва напрежението в редица региони на колективната сигурност на ОДКС, заключи той.Източник: tass.comПревод и редакция: MEDIAMALL.infoОще новини четете в категория Свят
  Последвайте ни в Telegram: https://t.me/mediamall_info
  Не пропускайте най-важното и в Google News!
  FacebookvibermessengertwitterwhatsappСподелиCopy Link
  Теми в статията
  грузия
  ес

  Туземната колониална администрация е най-голямата опасност за Отечеството ни!

  Русия предупреди за опасност от ядрена авария в АЕЦ Козлодуй заради нарушена технология при смяна на горивото Русия отправи безпрецедентно предупреждение към страната ни заради ядрената безопасност, след въвеждането на американско ядрено гориво в най-голямата ни АЕЦ. АНО „Атоминфо-центр“ обяви: „Буди недоумение начинът, по който се извършва преходът към гориво на „Уестингхаус“ в АЕЦ „Козлодуй“. Пропуснат е важен етап – квалификацията на ядреното гориво, т.е. експлоатацията на пилотна партида от новото гориво (обикновено 4-6 горивни касети) в ядрения реактор. Подобно пренебрегване на световния опит със замяната на горивото в ядрените централи се дължи на политически причини, а българските официални лица дори не го крият“.

 4. ГРУ менгянин казва

  Мургавият драгалевски заврен зет под домашен БКП-чехъл по нареждане от ЦК на БгКлептоПартия (задкулисно-ологархична) лъже като сливнишки гюфто от Дупница!

 5. Янка казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.