Спипан в Narod.bg: Милионерът Тони Златков заловен пиян за волана, нападнал полицаи от Седмо РПУ

0 18 157

Автотърговецът Тони Златков, баща на отвлечения преди години Адриян, е заловен пиян зад волана на ламборгини „Урсус” с регистрационен номер 12-12, научи ексклузивно Narod.bg. При ареста самозабравилият се милионер се държал арогантно и дори нападнал ченгетата от Седмо столично РПУ.

Според непотвърдени данни Тони Златков е упранвлявал спортния си суперавтомобил с 1,41 промила алкохол в кръвта. Бровецът е спипан при проверка в малките часове тази нощ.

Униформените видели, че черният джип за 350 000 лева криволичи по пътното платно. При проверката Златков силно лъхал на алкохол. Тествали го с дрегер, който отчел положителна проба 1,48 промила.

Реклама

На водача е издаден талон за кръвна проба и е съпроводен до УМБАЛ „Св. Анна“ за кръвна проба. Тя показала 1,41 промила. Колата е иззета, но тъй като е собственост на автокъщата на Златков, той ще плати рекордна глоба – над 350 хил. лв..

Тони Златков е баща на отвлечения през 2017 г. Адриан Златков. Мъжът плати откуп и Адриан бе пуснат да се прибере, добавиха колегите от 24 часа.

Бизнесменът ще бъде обвинен и изправен пред съда.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.