Само в Narod.bg: Вижте имената на полицаите, които делят кинтите на „Кулата” под чадъра на Иво Бебето (СПИСЪК)

2 17 965

Разпределянето на кинти на ГКПП „Кулата” продължава! Въпреки трите видеоклипа с очевадна размяна на пачки от униформени гранични полицаи, които Narod.bg единствен публикува, потокът от евробанкноти не спира, а държавата в лицето на МВР и прокуратурата са изпаднали в нокдаун.

Въпреки бездействието на всички отговорни институции Narod.bg ще продължи своето разследване, което засега води към чадър, опънат от шефа на Регионална дирекция „Гранична полиция“ в Смолян Ивайло Стоянов – Иво над подчинените му гранични ченгета на Кулата.

Престъпленията на ГКПП-то продължават, сякаш нищо не се е случило – делбата на банкноти върви след всяка смяна.

Лицата, участващи в публикуваните от нас клипове, са по работните си места и продължават да събират кеш за Бебето, категоричен е униформен източник на Narod.bg, очевидец на корупционната схема.

За да подтикнем държавата най-сетне да си влезе в ролята, ще дадем още един огромен коз в ръцете на заспалите институции – имената и длъжностите на участниците в скандалните видеа:

Атанас Георгиев – началник на ГКПГ1, за когото развалят кеш за подаръци

Ламбро Ламбрев – началник на смяна

Георги Николов– зам.-началник смяна

Реклама

Силва Гергова – вече пенсионер

Борис Велев – полицай

Христо Владимиров – полицай

Росен Динев– полицай

Ангел Балев – полицай

Йоан-Коста Ломбордоков – полицай, който заедно с Николай Сливков, също полицай, носят КЕША на Иво Стоянов – Бебето

Лазар Тимов – експерт

Кирил Бузов – експерт

Мая Трендавкова – оператор, която отдавна трябваше да е в пенсия, но тъй като следи всичко и докладва на Бебето и взима от пая, я държи незаконно на КПП-то

Източникът под пагон бе категоричен, че Иво Бебето е срам за цялото МВР и това се твърди дори по високите етажи в министерството. Въпреки това и предходният министър Иван Демерджиев се оказа безсилен и не можа да го махне от служба и да го предаде на правосъдието, макар да има документирани изказвания на министъра срещу шефа на „Гранична полиция” Смолян.

Очаквайте ВИДЕО №4 от ГКПП „Кулата”, за да видите нови герои и камари евро от корупция в ръцете на гранични полицаи – само в Narod.bg

2 Коментара
  1. Долу БгКлептоП казва

    Защо МВР-служителите ползват НЕЗАСЛУЖЕНО ранно пенсиониране + 20 заплати на куп + максимална пенсия + продължават да работят?! Защо не им се правят отдръжки за пенсия и за здравно осигуряване + полуават проценти за прослужена корупция, пардон време?! Явно е че свръх-високите им заплати + привилегии + облаги не ги предпазват от корупция, а ги насърчават!

  2. Eva777 казва

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.