МАФИЯ в Narod.bg: Дилъри изнасят милиони в кеш всеки месец от незаконните сайтове за хазарт

1 12 007

Разследването на Narod.bg за все по-голямото проникване на незаконни сайтове за хазарт у нас продължава. Както вече писахме, онлайн пространството в България през последните месеци е залято от незаконни платформи за хазарт, зад които прозира организираната престъпност.

Освен, че нямат лиценз и законово право да работят на наша територия, всичките тези сайтове генерират ежемесечно огромно количество пари в брой, които в последствие напускат страната ни към трети държави.

Схемата е добре изпипана, като се работи само с доверени лица, които приемат залози и изплашат евентуалните печалби единствено и само в брой, като по този начин не оставят никакво електронни следи за дейността си.

Narod.bg вече разкри, че платформи като forfun365.com и goal200.com са именно такива незаконни сайтове, като в случая и двата генерират огромни приходи всеки месец при това напълно незаконно.

Реклама

Както обещахме в предишния материал сега ще ви разкрием и най-ползваната незаконна платформа за игра и залози на покер у нас. Става дума за домейн с име pokerbros.net, който също както горните два домейна няма абсолютно никакво законово право да функционира на територията на България.

В предния материал Narod.bg призова българската прокуратура, служби и НАП да обърнат внимание на въпросните платформи и да ограничат дейността им.

Важно е да се знае, че всичките те логистично се обслужват от лица от организираната престъпност, което пък налага в разследването им да се включат експертите от отдел “Киберсигурност” на ГДБОП.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА НЕЗАКОННИТЕ ХАЗАРТНИ ОПЕРАТОРИ У НАС, КАКТО И КОНКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ КОИ ТОЧНО СА ЛИЦАТА ЗАД ТЕЗИ ИЗМАМНИ СХЕМИ

1 Коментар
  1. openamber казва

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.