Разводът е в ход! ДБ бие шута на ПП

1 16 381

Разводът между коалиционните партньори „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ вече е в ход. Лидерите на формациите Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев са в студен мир, а комуникация между тях почти не съществувала.

Градската десница била силно раздразнена от последните скандали с подправени документи на сдружение „Да запазим Корал“, разкриването на корупционни скандали, функциониращи с подкрепата на митницата, катастрофата с автомобила на Кирил Петков, която бе документирана в детайли от пиара на партията Найо Тицин, пише „Филтър”.

Хората на Христо Иванов и самият лидер отдавна търсели повод за окончателен развод с доскорошните си партньори.

На закрити сбирки на партията било взето решение разколът да стане факт, ако на предстоящите избори коалицията им постигне 17 процента.

Реклама

Резултатът обаче може да бъде още по-лош, което ще провокира разгорещени дебати в ДБ кой е виновени каква отговорност може да понесе.

Не е изключено тогава да се чуят и гласове за избиране на нови лица за лидери, но разводът с брокерите ПП изглежда неизбежен.

В същото време феновете на ГЕРБ се надяват Васил Терзиев – Ухото да изкара мандата си като кмет.

Заради малоумните решения с велоалеите по „Витоша”, „Патриарх Евтимий” и „Фритьоф Нансен”, които породиха масово недоволство у столичани и най-вече у градската десница, която е най-естественият електорат на ПП-ДБ, в ГЕРБ са убедени, ако Терзиев продължава да .управлява, естествено ще стопи подкрепата за „Промяната“, която го издигна за градоначалник и пошлата коалиция ще загуби огромна част от подкрепата си в столицата.

Кампанията на ПП-ДБ бе ударен от катастрофата с автомобила на Кирил Петков, но не само затова някои социолози прогнозират, че двете формации не е изключено да останат четвърти на предстоящите избори. А това най-вероятно ще бъде краят на този брак по сметка.

1 Коментар
  1. Gretta казва

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.