Дълбока тайна! Крият часа на смертелното ПТП с Кирил Петков, защо? (РАЗСЛЕДВАНЕ)

3 9 835

Два важни детайла се пазят в дълбока тайна покрай смъртоносната катастрофата с колата от НСО, в която е бил одиозният Кирил Петков. Нито Военната прокуратура в Сливен, която разследва инцидента, нито хората от „Продължаваме промяната“ говорят за тях.

Първият е точно в колко часа е станала катастрофата, при която загина мъж, а жена му бере душа в болница. Вторият е откъде е пътувал Кирил Петков за морската столица, предаде „Филтър”.

В четвъртък джипът „Фолксваген“ на НСО се движи към Варна. По-точно към хотел „Черно море“ в центъра на града, където е обявено предизборното събитие на „Продължаваме промяната“. Заявените участници са Кирил Петков, Николай Денков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Даниел Лорер.

Според прессъобщението на партията от предишния ден часът на срещата е 17,30. След катастрофата обаче във фейсбук страницата на „Продължаваме промяната“ по неизвестни причини часът е променен на 18.

Катастрофата, при която загина 63-годишен мъж в „Ауди“, е станала на входа към Аксаково. От там до хотел „Черно море“ в делник и при силен трафик в края на работния ден се стига за 20–25 минути. Според информацията на „Продължаваме промяната“ веднага след катастрофата инцидентът се е случил в 17,30 ч. Това означава, че Кирил Петков вече е закъснявал за срещата с избирателите в центъра на Варна.

Реклама

По информация на „Филтър“ сблъсъкът на джипа на НСО с аудито е настъпил около 17,22 ч. Дори да не е имало катастрофа, Петков е щял да закъснее за мероприятието, където са го чакали останалите лидери на ПП и ДБ. Точно затова се появи и информация, че шофьорът е бързал, за да достави навреме в обятията на избирателите охранявания политик. Кирил Петков отрича, а показанията на водача, както и на Петков пред прокуратурата са следствена тайна.

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ е бил с пиара си в Силистра от сряда, където е представил листата на ПП-ДБ за изборите на 9 юни. Водач там е Богомил Петков, който е от Севлиево. Петков го е представил в залата на община Силистра от 18 ч. в компанията на бившия регионален министър Андрей Цеков, който отговаряше и за поддръжката на пътищата. По същото време Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Ивайло Мирчев представят кандидатите за Добрич.

Кирил Петков, Найо Тицин и двамата от НСО са нощували в местния силистренски хотел „Дръстър“ след мероприятието в сряда, разкрива фейсбук профилът на пиар специалиста. На 15 май късно вечерта той е публикувал снимка на сладко изкушение от менюто на хотела. „Торта маскарпоне с горски плодове. Кулинарно изкуство!“, пише Тицин часове преди катастрофата на следващия ден.

Какво са правили и с кого са се срещали Кирил Петков и Найо Тицин от четвъртък сутринта, когато още са били в Силистра, остава тайна. Пътят от дунавския град през Добрич до Варна, където е било следващото предизборно събитие, е около 2 часа и половина. Кирил Петков ползва шофьор от НСО като бивш премиер. Той има право на това по закон до 4 години след като освободи поста.

По време на инцидента с него е имало и охранител от службата. В събота Петков обясни, че гардът му е назначен заради сигнал в службите, но не дава повече подробности по темата. Двамата служители на НСО пътуват навсякъде с него, а командировъчните им и горивото на автомобила са за сметка на държавния бюджет.

Наскоро съпредседателят на „Продължаваме промяната“ обяви, че като премиер е искал смяна на бодигардовете си, защото негов близък го предупредил, че го следят къде ходи. Тогава се сблъскал с шефа на НСО Емил Тонев и разбрал, че не може да го отстрани от поста.

3 Коментара
  1. ИСТИНАТА казва

    Добре,РАЗБРАХМЕ!!! Хайде сега също толкова ПОДРОБНО да РАЗБЕРЕМ и НЕЩИЧКО за „ИЗЧЕЗНАЛАТА“ ПЪТНА КАРТА !!! Хайде,КЪДЕ,КОГА,КАК,КОЙ,ЗАЩО ,…………..?????????????????????????????????

  2. Бай Ставри казва

    Добре,РАЗБРАХМЕ!!! Хайде сега също толкова ПОДРОБНО да РАЗБЕРЕМ и НЕЩИЧКО за „ИЗЧЕЗНАЛАТА“ ПЪТНА КАРТА !!! Хайде,КЪДЕ,КОГА,КАК,КОЙ,ЗАЩО ,…………..?????????????????????????????????

  3. Gretta казва

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.