Замазват следи! Асфалтираха мястото на ПТП-то с труп на Кирил Петков (СНИМКИ)

1 4 285

Премиерът Димитър Главчев поиска от министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова да извърши незабавна проверка във връзка с информацията за асфалтирана част от път в района на Аксаково, където преди дни имаше тежка катастрофа с жертва с автомобил на НСО, превозващ одиозния Кирил Петков.

Новината дойде от пресцентъра на Министерския съвет.

Участъкът, където се случи пътният инцидент със загинал, е прясно асфалтиран. Това споделят и варненци във фейсбук групата „Виждам те КАТ“.

Реклама

Граждани се питат кое е наложило това избирателно подновяване при положение, че пътят не е бил с дупки и не е имал нужда от ремонт. Затова и подозренията са, че се прави опит за заличаване на следи, за да се измъкне Петков сух от кървавото меле.

Министър-председателят очаква в спешен порядък писмените обяснения на министъра, както и какво наказание ще бъде наложено на отговорните за вземането на това решение, съобщиха от МС.

1 Коментар
  1. Янка казва

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.