Само в Narod.bg: Олигархът Добромир Гущеров разпродава бизнеса – пусна хотел за 5,7 млн. лева

1 30 763

61-годишният червен олигарх Добромир Христов Гущеров разпродава имуществото си, научи Narod.bg. Новината дойде от справка в Имотния регистър.

Миналата седмица, например, бившият БСП депутат е договорил продажбата на фирмата си „Данубе Турс”, чийто основен актив е хотел „Danube” в центъра на Силистра.

Проверката на Narod.bg установи, че в управата на дружеството участват Добромир Гущеров, втората му съпруга Диана Димитрова Гущерова и Донка Петрова Янева.

Засега е ясно, че акциите ще закупи фирмата на никому неизвестния Крум Стоянов Крумов от Силистра – едноличен собственик на фирма „Рокенрола” ЕООД.

Реклама

Наш източник поясни, че цената на сделката е за около 5 700 000 лева.

Според информацията, с която разполагаме, преди 4 дни – на 16 май, четвъртък, е вписана ипотека върху хотела, за да се гарантира плащането на акциите от фирмата на Крумов към Гущеров.

Наскоро в жълтата преса плъзна мълвата, че синът на червения олигарх – Християн Гущеров, е съумял да профука на комар и за луксозен живот със съпругата си Светлана Василева – Гонзовица смайващата сума от над 20 милиона лева, при това само за последните 4 години.

1 Коментар
  1. Denn казва

    Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:–- https://use.my/bman

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.