ПРЕДИ ВОТА: Пълна промяна във „Възраждане”

4 17 095

Изненадваща промяна е настъпила в изказа на кандидат-депутатите на „Възраждане” месец преди изборите. Коренната промяна в речника им е заради страх, че няма да получат власт в Европейския парламент. Това научи „Уикенд” от „патриотите” на Костадин Костадинов.

Всички кандидат-депутати получили до един директива да смекчат тона към Европейския съюз. Причината била, че именно оттам предупредили Костадинов „от високо място”, че ако партията не оправи отношението си към Брюксел, то нито една политическа група нямало да приеме класиралите се от „Възраждане” евродепутати след вота на 9 юни. На този етап хората на Костадинов се целят към крайнодясната фракция „Идентичност и демокрация”, но и оттам имало коментари, че с прекомерните си антиевропейски тези партията може да не стане част от фракцията.

Реклама

Затова и Костадинов наредил на депутатите си и кандидатите за европейска власт да престанат да декламират „България вън от ЕС”, което вече изпаднало от лозунгите им по време на обиколки в страната, разказаха мераклиите за Страсбург.

„Засега имаме такова нареждане, тъй като не ни ли приеме която и да е група, останем ли без политическо семейство, ще сме аутсайдерите – реално ще гледаме политика през крив макарон.

Депутати без група нямат право на гласуване, като невидими ще сме”, признаха още кандидатите за евродепутати. На този етап не е ясно дали лидерът ще разпореди и да се спрат традиционните възгласи „България вън от НАТО”, за да не се провали категорично първото му участие на европейски вот, допълниха още наши източници от „Възраждане”.

4 Коментара
 1. пенка казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

 2. Опс казва

  Ами тогава за защо да гласуваме за Костя и неговите братя? Щом няма да им се чува думата в ЕП- нямат работа там. Но все пак 25-30 хиляди евра на месец си заслужава да търсят балъци и шарани из народа

 3. Олеся Зеленска казва

  Ами тогава за защо да гласуваме за Костя и неговите братя? Щом няма да им се чува думата в ЕП- нямат работа там. Но все пак 25-30 хиляди евра на месец си заслужава да търсят балъци и шарани из народа,които да ги изберат на 9.06

 4. Измислици казва

  Толкова е глупаво това, което сте написали, че чак е тъпо !
  Глупости на търкалета.
  Никога Възраждане не са твърдяли, вън от НАТО а референдум за него.
  Никога Възраждане не са твърдяли, вън от ЕС а са искачали предоговаряне на условията ни за членство.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.