Кампания за Четвърти километър: Наследник на Иван Костов цъфна в Русе

3 6 709

„Четвърти километър” или „Всички луди сме на свобода”… Това е резултатът от прогресивното оскотяване на народа, който изби при кандидат в Русе, нарекъл се „наследник на Иван Костов” само заради смуглия си цвят на кожата.

Не им е лесно на кандидатите за български и европейски депутати! Поредна кампания тече, за пореден път следва да измислят чудодейства за омайване на електората.

Реклама

„Слаб 2“ следва да им бъде писан. Защото в земята ги удари неочакван човек! „Наследникът на Иван Костов“ гласи един русенски плакат, събрал очите на цяла България – девизът визира лицето на плаката., радва се и „Сега”.

Но, оказа се, Наследникът не е кандидат, а просто зевзек – Стефан Бояджиев, който лепял плакати и често шегувал претендентите (тъй поне пишат русенски медии).

3 Коментара
 1. Со керез казва

  Луд ташак си е направил човекът с „партиите“ и „изборите“!

 2. Со керез казва

  „Партиите плащат кампаниите си с пари на данъкоплатците
  Някои малки формации успешно конкурират големите политически сили по размер на предизборното финансиране“ Сега

  Преди два дена кметът ни мина по къщите да събира парите за дървата за огрев – няма фактура, няма подпис. Ако откажеш, може за теб дървата да са свършили. Обикновено се плаща август, но идват избори трябва да даде някакви пари, че да остане пак кмет.

 3. пенка казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.