Narod.bg до премиера: Цялата Агенция „Митници” яде и пие без пари на 3-дневен купон в Пампорово

3 27 517

Няма корупционни скандали, няма далавери – чисто новият шеф на Агенция „Митници” Георги Димов заведе подчинените си от всички дирекции в страната на тридневно ядене и пиене в Пампорово за сметка на бюджета, алармира източник на Narod.bg, настоял безобразието да стане достояние на всички в държавата.

„Нека премиерът Димитър Главчев и вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова като шапка на митниците кажат дали така се пълни бюджет и се повишава събираемостта –  като се троши народна пара за ядене и пиене”, гневен е информаторът на Narod.bg.

Реклама

Формалният повод за 3-дневното плюскане е среща, на която да се бистрят политики за управлението на приходната агенция. Т.е., ядене и пиене на корем, народът плаща.

„Всички колеги – от Варна, Русе, Видин и къде ли не, са със служебните автомобили, плащат им се командировъчни, дневни, нощни, амортизация на колите и всичко това заради купона, никакви политики няма да избистрят”, ясен е източникът на Narod.bg.

И припомни, че при бившия шеф на агенция „Митници” Асен Асенов, който е рекордьор по внесени приходи в бюджета, такива разхищения не са минавали. „В София има прекрасна учебна база. Вместо тя да се ползва за такива мероприятия и да се пестят средства, сега цялата агенция друса гюбеци на Пампорово, ама сметката ще я плащаме всички заедно. Ако Георги Димов така е пилял държавната пара, докато е бил в НАП, трябва ли да си разиграва коня и при нас”, завърши потресеният служител.

3 Коментара
  1. Viola казва

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

  2. !!! казва

    ГЛАСУВАЙТЕ БЪЛГАРИ!!! ГЛАСУВАЙТЕ!!! МАФИЯТА НЕ ТРЯБВА да се ЗАВЪРНЕ!!! НЕ ТРЯБВА!!! „ИЗЧЕЗНАЛАТА“ ПЪТНА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ,……….и т. н.,……………,ТРЯБВА да НАМЕРИМ!!! ИСТИНАТА, ЦЯЛАТА ИСТИНА ТРЯБВА да НАУЧИМ!!!

  3. Кичка Бодурова 1234 казва

    Ебати комплексирания служител !!! Колкото до тъпите Ви и ограничени въпроси – жалки сте, като информационен източник и изопачаване на фактите и събитията, а иколкото до снимката, тая снимка от някой студент от 8-ми декември ли я взехте (или източникът Ви, не може да Ви даде актуална) смях, смях – следващият път като Ви направят на Вашата „подложка“ медия тиймбилдинг, направете стария, с чий пари сте на този тиймбилдинг (забравих, олигарси много, най-вече от ПП и ДБ, ама Вие си знаете де) !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.