МАСОВ ПРОТЕСТ: Софиянци скочиха срещу Васил Терзиев и Борис Бонев

4 6 145

Софиянци, които живеят в центъра и са пряко засегнати от безумната регулация на пътния трафик, уреден без обществено обсъждане от кмета с ДС закваска Васил Терзиев и нежния му партньор Борис Бонев от „Спаси София”, стягат масов протест.

След промените в организацията на движението недоволни жители се очаква за пореден път да блокират кръстовището при бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Фритьоф Нансен“.

Реклама

Недоволните се заканват от следващата седмица протестът да се премести пред сградата на общината, където се спотайват неможачите от ПП-ДБ-„Спаси София”.

Narod.bg отново призовава – 0887 39 78 26 – Васил Терзиев, 0893 01 35 47 – Борис Бонев, звънете им, нека научат вашето мнение за сътворените безобразия.

4 Коментара
 1. " " казва

  Не гласувайте за майкопродавците Боко Тиквата, Шиши и неговото малко ДПС – ИТН, “Спаси София”, “Продължаваме промяната” и “Демократична България” защото са алчни и некадърни!

 2. Страхил Ангелов казва

  Украйна вече тотално отсъства от предизборната кампания, която започна миналата седмица у нас. Никой от доскорошните първи родни „славоукраинци“ не говори за киевския шут Зеленски и как трябва да му се помага колкото е необходимо и до когато това е нужно. Сигурно започнаха да осъзнават, че дните на касиера на семейство Байдън начело на Незалежната са преброени. Проукраинските лозунги, които до скоро насищаха публичното пространство, сега са изчистени от предизборната пропаганда дори и на най-верните украинстващи верноподанници на Посолството като Борисов и ГЕРБ. А жалките променкаджии и псевдодемократи от т.нар. „добри сили“ тотално се маргинализираха и по един естествен начин почти изчезнаха от публичното пространство. Скриха се, за да не дразнят! https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ukrayna-veche-totalno-otsastva-ot-predizbornata-kampaniya-koyato-zapochna-minalata-sedmica-u-nas/133771

 3. стамат гебежето казва

  сега в София ,скоро и във Варна – местния плашипутарник за нио не става ,само схеми в глъвътъ му ,че има мноооооо порада връща

 4. Viola казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.