Ставаме мишена? България праща 200 войници в Одеска област!

4 19 027

„Имаме информация, че 200 наши войници ще бъдат разположени в Одеска област, уж да пазят българите там. След като обаче върнат няколко от тях в ковчези, управляващите ще развихрят допълнително русофобската истерия у нас, но това може да ни вкара във война с Русия, за да може България да е следващата унищожена държава след Украйна.

Реклама

Единственият, който може да се противопостави на американците, съм аз. Надявам се Доналд Тръмп да бъде избран отново за президент на САЩ, за да се постигне мир“, каза пред журналисти председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Той добави, че „Възраждане“ може да преговаря с всички партии без ДПС. При разговорите обаче „Възраждане“ поставя пет основни теми: – референдум за запазване на българския лев, референдум за членството на България в НАТО, референдум за военната помощ за Украйна, предоговаряне на условията за членство на България в Европейския съюз и вдигане на санкциите срещу Руската федерация.

4 Коментара
 1. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

  няма такъв идиот в територийката ,който да застане срещу Русия,

 2. Гошо казва

  Докато не изметем соросоидната сган,няма да има спокойствие в БГ

 3. Д-р Менгеле казва

  Има, Коларова. Не забравяй, че имотите, банковите сметки и чаветата на циганския ни елит са наЗапад. Ай са шавнали, ай крЪц.
  Гледам, из тия дни бритките подгряват оФчото си стадо срещу рашките, доста настървено, което означава, че могат и официално да обявят война.

 4. Пенка казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.