Narod.bg до МВР и ДАНС: Нова скрита камера улови ченгета да делят плячка в евро на ГКПП „Кулата” (БРУТАЛНО ВИДЕО)

4 45 325

Narod.bg продължава разследването на корупцията сред „Гранична полиция” на ГКПП „Кулата”. Първият клип публикувахме на 9 май 2024-а. Видеото, което разтърси из основи МВР и граничните пунктове, е заснето на 25 април 2023-а. Вторият, който ви представяме сега, е сниман тайно на 2 юни 2023-а и е с продължителност 12 минути и 28 секунди.

Видеото вади на показ нови играчи в униформа, за които МВР, ДАНС и прокуратурата е време да си направят труда да проверят кои са и какво точно поделят!

Има още един важен въпрос  – шефа на Регионална дирекция „Гранична полиция” – Смолян Ивайло Стоянов – Иво Бебето наясно ли е с дивашката корупция на браздата?

В клипа без много зор се чуват да се споменава репликите „Мая”, „даде ми едно 20”, „Ламбре”, „Пъшева” (вероятно собственичката на „Юлием-6” ЕООД Лилия Иванова Пъшева, която имала обект на браздата).

Реклама

Единият от униформените бъбри по телефона, като след привършване на разговора броящият пачките пита: „Колко човека сме”, а колегата по корупция отговаря „Осем”.

После започва лек спор за „10”, при което колегата с джиесама уточнява, че са ги разбили, защото „нали платихме на Наско”.

Към 11-ата минута от тайния запис се появява и нов „герой”, с който започва нова делба: „за теб, на изхода, на Боби и Йоан, требва да са по 20. На четиримата и на мен – по 5”, уточнява разпределителят на евробанкноти.

На финал се уточнява, че „има още 7-8 буса”, на което колегата отвръща: „Най-малко, най-малко…”

„Насладете” се на видеото:

ОЧАКВАЙТЕ още 4 разбиващи записа от ГКПП „Кулата“, ще се изненадате от наплива на нови „герои“ – само в Narod.bg

4 Коментара
 1. Д-р Менгеле казва

  По тироида ще ги разпознаете.

 2. Васил казва

  Качвайте и другите видеа

 3. Гонзо казва

  Колко серии е първи сезон на сериала и кога ще излязат всичките ?
  А ще има ли и втори сезон ?

 4. […] Лилия Иванова Пъшева, която има обект на браздата, уточнява […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.