ТЪЖНО: Българки слугуват на старци-милионери за… €900 на месец (РАЗКАЗ от ОЧЕВИДЕЦ)

2 9 991

Родопчанки се грижат за старци в Италия, някои от които дори мастити милионери, срещу жълти стотинки. Въпреки трудната работа възнагражденията за баданте, или т.нар. домашни помощници, рядко надвишава 900 евро. Част от заплатите на гледачките на възрастни хора обикновено се изплащат от държавата, като допълнително се дава и от работодателя.

В други случаи възнагражденията са изцяло от лицето, за което се полагат грижи или от семейството му.

Реклама

„Работих при възрастен италианец, който разполагаше с 3 милиона евро в банковата си сметка. Живееше в къща на село, съвсем скромно. Заплатата ми бе 900 евро, която ми плащаха негови роднини. Успял е да спести всички тези пари с работа, но и с различни машинации докато е бил управител на голямо стопанство, което е включвало много фермери от региона.

Поне така твърдяха близките му. Този човек никога не е ходил на почивка, не е виждал и морето. След като почина, всичките му спестявания отидоха при роднини, които най-вероятно също няма да харчат нищо”, предполага очевидка, цитирана от „Родопи24”.

2 Коментара
  1. Янка казва

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

  2. Д-р Менгеле казва

    Ако българите си бяха изпратили циганите да поработят в трудовите лагери вместо да ги назначават за елит, сега децата и внуците им нямаше да работят в трудовите лагери на западната „цивилизация“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.