Грабителите на София: 3000 лв. похарчени за „яйце“ от украсата на Великден

1 25 873

Превърна ли се Столичната община в „Кокошката със златните яйца“, но не по Лафонтен, а по Бонев и Терзиев? „Столицата със златните яйца“ не е басня. Това написа във фейсбук общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян по повод украсата за Великден в София.

„Вярно ли е, че са платени 23 000 лева за няколко „инсталации“ от зле боядисана арматура от строителен хипермаркет и няколко саксии с цветя, които бяха гръмко обявени за великденската украса на града?

2000-3000 хиляди на яйце-винкел – по груба сметка!?

Тези великденски яйца могат да конкурират по цена и яйце на Фаберже.

Реклама

След „Златната арка“ по Коледа за 35 хиляди лева – София посрещна и Великден с набързо скалъпена украса – не е и от Али Експрес, а с винкел от Перник.

Приказките на „спасителите“ за експертиза и в областта на градската украса останаха в разпечатани снимки от Брюж.

От групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет ще поискаме официална информация за цената на великденската „украса“. И тъй като данните от общината стига все по-трудно до общинските съветници…

Призоваваме Васил Терзиев и Борис Бонев да обявят публично пред медиите цената на златните яйца на София“, пише още той.

1 Коментар
  1. ЖЕКО ФАЙНЕШЪЛА казва

    СОФИЙСКИЯ И ВАРНЕНСКИ КМЕТОВЕ – ГЛАДНИ ВЪШКИ КОИТО БЪРЗАТ ДА СЕ НАСМУЧАТ.СОФИЙСКАТА МОМА ФАЛИРА СЕГА БЪРЗА ДА НАПРАВИ КИНТИ,ВАРНЕНСКИЯ МИХЛЮЗ ТОЙ ПЪК СЪС ОГРОМНИ КРЕДИТИ ,ДОКАТО ГИ ВЪРНЕ ТА ДА ЗАХЛЕБИ….НА МОРЯЦИТЕ ИМ СЕЙБА МААТА – ИНАЧЕ ЧЕСТИТО ПРОМЯНА А…ПРОМЯНА

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.