Първо в Narod.bg: Тодор Тагарев се захласна по швейцарския не мъж-не жена Немо (ВИДЕО)

1 13 441

Проваленият военен министър Тодор Тагарев за пореден път похрани пикантните клюки за своята лична разкрепостеност, като публично се възхити от швейцарския джендър Немо, който съмсем политкоректно спечели „Евровизия”.

„Напълно заслужена победа на Швейцария – честито!”, написа във фейсбук ексвоенният министър, останал с прякора Тагаренко.

Завършилият в Москва натовски орел веднага стана за подбив. Възхитата му от швейцарския не мъж-не жена негова онлайн приятелка коментира така:

Реклама

„Господин Тагарев покрай партията, която го издигна, започна да харесва Немовци. Е, на мен не ми харесва цвета на поличката”…

Артновината от деня е, че швейцарският рапър Немо спечели „Евровизия” 2024 с парчето си The Code. Финалът на песенния конкурс, който се проведе в шведския град Малмю, бе помрачен от пропалестински протест и сблъсъци с полицията.

Немо спечели конкурса с „изключително лична песен” за това, че е небинарен човек (непринадлежащ към двата пола), както я определи Франс прес. Така Швейцария триумфира в конкурса, белязан от противоречия, особено по отношение на участието на Израел.

Насладете са на Тагаревия любимец:

1 Коментар
  1. зеленски казва

    Педерастка работа

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.