Читатели на Narod.bg: София задръстена от обяд – Васко Ухото и Борис Бонев чакат обажданията ви (GSM номера + снимки)

2 11 161

Безумните решения на софийския кмет с ДС закваска Васил Терзиев – Ухото и розовия му приятел в безобразията Борис Бонев превърнаха уличния трафик в централните улици и булеварди “Витоша” и “Патриарх Евтимий” в същински ад. В момента задръстването в посока центъра започва от паметника на Патриарх Евтимий, или Попа, докладват читатели на Narod.bg, участвали в протестите срещу продигравката.

Както вече писахме, без обществено обсъждане и съгласие на Столичния общински съвет Васко Ухото и Бориса Бонева въведоха паркиране наобратно, безумни велоалеи за тротинетки и абсурдни спирки на градския транспорт, които завиха немислими задръствания още в първия работен ден след празниците.

По „Фритьоф Нансен“ се въведе двупосочно движение и паркоместата по улицата намаляват. По бул. „Патриарх Евтимий“ пък вече са обособени две велоалеи.

Реклама

За щастие много от гневните софиянци са вече осъзнали се „фенове” на ПП-ДБ-„Спаси София”, които сега псуват на глас неможачите.

За да проумеят каква дивотия свършиха без да попитат никого, Narod.bg отново публикува GSM номерата на Васил Терзиев и нежната му половинка Борис Бонев – звънете им, не ги жалете, нека научат от първа ръка какво мислите за безобразната регулация на движението в центъра на София:

ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ0887 39 78 26

БОРИС БОНЕВ0893 01 35 47

2 Коментара
  1. КЪРТАЧА казва

    НА МАЙКА ИМ В НАСРАНИЯ ГЪЗ ПЕДАЛИ ,ТЕЯ ЯКО СИ БЪРКАТ ПО ДУПКИТЕ

  2. многознайко казва

    Тъй,тъй.А къде са ви сопите бре софиянци.Или пък хайде като сме праведни-нима няма нито един юрист,който да се сети да атакува безумието в съда и докато трае там дандънията да се възстанови старото положение.Не виждате ли,че всичко се прави на инат.Ами ако розовия беше станал кмет?Сещате ли се какви безумия още щяха да се случат.Права е Фандъкова-за толкова време от как седнаха на креслата-нищо не се случва.Бързо се ориентираха към парсата.И за прокуратурата има работа/ако я има/ да се види кой нога и къде е подписал туй безумие и как се е организирала „изработката“ на проекта,ако това изобщо е проект,а и от кой малоумник….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.