Сбогом, ПП-ДБ: Край на сглобките!

11 570 475

ГЕРБ-СДС направи всичко възможно България да има стабилен кабинет, който да води страната по пътя на необходимите реформи, но истината е, че експериментите и „сглобките“ трябва да приключат.

Това каза днес водачът на листата на коалицията във Варна Даниел Митов след регистрацията ѝ в Районната избирателна комисия, което е лоша новина за търговците в политиката ПП-ДБ.

Митов допълни, че „некоалиционните“ им партньори са избрали да съборят стабилния кабинет, въпреки компромисното съгласие на ГЕРБ-СДС на какви ли не „ротации и екзотики“. Митов изрази надежда, че българите са успели да си направят изводите и на 9 юни ще направят избор, който да позволи да се формира стабилен кабинет.

Реклама

„Трябва да убедим хората, че е необходимо да отидат до урните“, коментира още водачът на листата.

Според него дори в момента да има известно униние, когато наближи денят на вота, българите ще направят своя избор и активността няма да е толкова ниска, колкото се предрича сега.

Митов изрази увереност, че след 9 юни българите няма да получат „още веднъж от същото“.

Няма причини да позволим експериментите без коалиционно споразумение, без ясно и пропорционално разпределение на отговорностите, да продължат, допълни той.

11 Коментара
 1. 123 казва

  И това полусъздание Митов мисли,че само с герб ще има стабилност, не само физическо унищожаване на тая пасмина би довело до нещо качествено да се случи..

 2. Дани казва

  даниел митов е идиот, герб са идиоти

 3. Тодорка Христова казва

  Много сте смешни и жалки!
  След изборите ще забравите обвинения и яростни нападки срещу ПП/ДБ от днес, защото ви обслужват за изборите и манипулациите ви

 4. Георгиев казва

  Лъжат ни за пореден път!

 5. Кобилко Кобилкин казва

  Народец са дребосъци – няма нужда да се навеждат когато правят свирки.

 6. Ради казва

  ПП-ДБ могат да се сърдят само на себе си

 7. Гошо казва

  Ако всеки излезе да гласува, от ГЕРБ няма да зависи нищо. Разчитат на апатията на хората и дрънкат лъжа след лъжа.

 8. Недка казва

  За първи път чета адекватни коментарии!Браво, върнахте ми надеждата,че ще ни има!!!за хейтърите:В добро психично здраве съм и написаното по -горе е обмислено!!!

 9. Тези казва

  Партийки ПРОАМЕРИКАНСКИ ДА СЕ ЗАКРИВАТ ВЕДНАГА!!!

 10. Иван казва

  Трябва да няма правителството въобще за да се оправим също и евро съюз да се разпадне Мушенници долни ВЪН

 11. Горд Българин казва

  Мръсните игри на политиката сриват Демокрацията в България и приобщаването ни към Европейското семейство.Партиите като грабнат властта и с различни трикове и методи си разпределят Общините в България в които навлизат по различни схеми:Горски стопанства, Животновъдство, Винопроизводството, Строителство, Туризъм и други доходоносни за партиите им отрасли които им носят доходи и правят населението в тези райони зависими от тях , защото работодателя им е под крилото на еди-коя си партия.Това не е свободен избор на българския гражданин!Например докога ДПС ще бъде дерибей и феодал в Горските Стопанства на Държавата и ще се разпорежда с горите и водоемите на България?Това е само един пример..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.