БСП резил: Бостънски териер съсипа кариерата на Калоян Методиев в Брюксел

0 10 909

Жестоки подигравки отнася протежето на Корнелия Нинова – Калоян Методиев, след като не попадна както очакваше в евролистата на БСП за вота на 9 юни. Това разказаха за „Уикенд” активисти от „Позитано” 20, след като стана ясно, че ренегатът отпада от листите за Брюксел и не е втори след водача Кристиан Вигенин, след като Румен Гечев зае почетното място.

По думите им врагове на фаворита на соцфурията се гаврели, че бостънският териер на Нинова е съсипал кариерата на Методиев. Причината е, че бившият съветник на президента Румен Радев се прочу с любовта си към кучето на крушовската Борджия и дори се мълвеше, че го разхожда като примерен камериер на соцлидера.

Реклама

Според депутати на столетницата именно заради това Нинова взела решение да не поставя Методиев на обещаното му второ място в листите за Брюксел, тъй като това щяло още повече да накърни имиджа й пред левия електорат. Мълвата, че Методиев не обслужва само кучето на Нинова, а и стопанката му, пък напълно отказала соцфурията да постави приближения си в европейската листа. Компенсация щяло да има, уверяват червени депутати – Методиев щял да бъде на избираемо място в списъците на БСП за родния парламент, но нямало да е водач, както се и оказа във вторник, когато БСП издаде списъка с водаческите места за вота.

Социалисти припомниха, че това е вторият път, в който Корнелия Нинова жертва любимец в името на доброто си име.

Преди години рали-състезателят Крум Дончев бе набеден за любовник на червената фурия, след като тя не пропускаше негово състезание и дори го набута в депутатска листа. Клетникът се наложи публично да отрича интимна връзка с червената лидерка с думите, че не била негов тип, а тя го елиминира от социалистическата партия, за да потуши скандала.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.