Скандално в Narod.bg: Олигарси с маргинални партии разсейват гласове на 9 юни

3 10 291

Олигарси буквално са напазарували няколко малки партии с цел на 9 юни да отклонят колкото се може повече гласове в преследване на определени властови амбиции покрай сформирането на нова сглобка в бъдещия 50-и парламент, разкри източник на Narod.bg от голяма партийна централа.

Реклама

„Задължително е да се проверят потенциалните връзки на ПП „Български гласъ” на Георги Попов и „Български възход” на бившия служебен премиер Стефан Янев с крупни бизнесмени, за да е ясно кой кого ще представлява в бъдещото Народно събрание”, препоръча информаторът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. Иван Терзиев казва

    Хаххахаха каква е тая платена статия. Георги Попов и Стефан Янев в едно изречение звучи смешно. При положение че Стефан Янев всички знаем че продаваше незаконно оръжие на Украйна и сега виси по всички социологии с партията му на която й дават няколко процента вот. Георги Попов излезе от ИТН и направи своя партия като взе горе – долу всички ставащи за нещо политици от Възраждане и ИТН. Като сравним двете партии виждаме че Стефан Янев за бивш министър при положение че навсякъде го пишат и социолозите го отразяват става ясно че има финансиране от някъде. Георги Попов обаче няма такова присъствие в медиите нито при социлозите. Лично на мен идеите му за развитието на България ми допадат и ще гласувам за него. Явно тая статия е поръчкова от Възраждане

  2. Lucid & Ferrous казва

    Кво разсейване на вота, кви 5 пет меджидии. Гласуването е корпоративно, кой колкото плати. 70% от населението не гласува кой кръг цигански олигарси какво да му откраднат. Ай, чупката!

  3. Lucid & Ferrous казва

    Запекът е за мангустите бе! Начален признак за рак на колона.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.