План в Narod.bg: Моника и Сергей вкараха Елена Йончева в ДПС, мъстят на Корнелия (СНИМКИ)

4 14 923

Моника и Сергей Станишеви стоят зад изненадващата ДПС номинация на Елена Йончева за нов мандат в Европейския парламент, издаде пред Narod.bg читател от лявото политическо пространство, настоял за анонимност.

Сръчната Моника и Сергей, който има открити амбиции за участие в политиката и след края на евродепутатстването, са убедили структурата на ДПС в Благоевград да издигнат Елена Йончева за нов мандат в Брюксел, тъй като обсебилата БСП Корнелия Нинова открито заяви, че няма да разчита на досегашните леви авторитети за вота на 9 юни.

Така Станишеви ще улучат два заека с един куршум – хем ще дадат шанс на читав евродепутат като Елена Йончева, бивша любовница на Сергей, хем ще натрият носа на самозабравилата се Корнелия, на която социолозите вещаят поредното сгромолясване и само двама от БСП в Европейския парламент.

Преди десетина дни от ДПС-Благоевград съобщиха, че на заседанието на Областния съвет на партията е взето решение сред издигнатите за кандидати за членове на Европейския парламент да бъде и Елена Йончева. По-късно тя бе номинирана и от ДПС структурата в Хасково.

Реклама

До момента лявата журналистка и бивше гадже на Сергей Станишев е депутат от БСП в Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент.

„Приемам номинацията на ДПС-Благоевград да участвам в кампанията като кандидат за евродепутат като признание за всичко, което съм постигнала в Европейския парламент за България”, коментира за БТА Елена Йончева и благодари за това на структурата на Движението.

Според нашия източник планът е измислен от Моника Станишева. 53-годишната пиарка впечатлява с визия на модел, макар да е родила четири деца.

Моника е майка на пораснали син и дъщеря от първия си брак с покойният банкер Венцислав Йосифов – Моника и Венци. След развода с банкера тя открива любовта в лицето на Сергей Станишев и му ражда двама наследници – Дария и Георги. През май двойката ще празнува 11 години щастлив брак.

4 Коментара
 1. Д-р Менгеле казва

  По ТИРОИДА ще ги пазпознаете!
  И молим, да не ги SHOP-вате, показвайте великите ни мислители и адвайзъри с истинската им визия. Гъзобръснатият копчевъд и неговата дърта мангалска курва да се скриват щот може и да си поискаме парите, които са ни откраднали.
  Ай чупкаТА!

 2. Д-р Менгеле казва

  Мамито ви уродливо циганско, ВИЕ ЛИ БЕ ДОБИТЪК ще ми управлявате държавата!!!

 3. Donald Tusk казва

  КОЙ е СерГЕЙ Станишев .Маййка му ДИНА МУКХЕНА е руска ЕВРЕЙКА хазарка родева във Биробиджан РЕАО -Рускй Еврейска Автономна Республика СССР
  СерГЕЙ-СЪСЕЛберг е роден в Херсон СССР
  майка му ДИНА е рода с екс ШЕФа на МОСАД генерял ЕМИР ДОГАН също роден в ХЕРСОН
  Когато Емир Дотан СТАВА ШЕФ на МОСАД
  автоматично СерГЕЙ(без нито 1 ДЕН трудав стаж) стява БГ премиер
  Пада от посха шеф на Мосад ген.Дотан ПАДА автоматично и СерГЕЙ от паста мин.председател
  Гнусния Съсел СерГЕЙ е маша на СЕК-Световен Еврейски Конгрес
  Кравата Моника също е еврейка

 4. holova казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.