Кирил Петков се подмладява с ботокс за 900 лв.

2 5 161

Лидерът на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков дължи свежия си външен вид на… инжекции с ботокс. Това съобщи „Уикенд”, като се позовава на информация от негови съпартийци, които чак сега разбрали малката му тайна.

Бившият премиер си бодял инжекции в челото на всеки 6 месеца в столичен разкрасителен център. Цената на процедурата била 900 лева – малко по-висока от стандартната, но салона работел с висококачествен продукт, внасян директно от Франция. Ботоксовите инжекции напълно изглаждали челото на Киро и опъвали лицето му като бебешко дупе. За да не бъде засечен от хора от простолюдието, Петков посещавал салона след официалното работно време – обикновено около 21 часа.

Реклама

Кирил изглежда неглиже, но всъщност е изключително суетен. Винаги е държал на външния си вид. Когато преди 2 години забеляза първите белези на остаряването, изпадна в паника. Веднага проучи кое е най-доброто и започна да си поставя регулярно инжекции с ботоксов токсин. Те са напълно незабележими за околните”, разяснява пред „Уикенд” човек от обкръжението на лидера на ПП. Така лицето на младия политик „замръзва” за няколко месеца. Процедурата трябва да се поднови скоро след това.

Последното натъпкване с ботокс е било преди около седмица. Затова и при внасянето на изборните документи в ЦИК в сряда, Кирил Петков изглеждаше изключително свеж. Лидерът на ПП се стреми да спортува и поне 3 пъти седмично. Той много се страхува от напълняване и за разлика от съпартиеца си Асен Василев, стриктно следи килограмите си – напълнее ли дори с половин кило, се поставя на строга диета.

А злобарите подмятат, че причината Киро да се стреми да е слаб и секси, очевидно е Лена Бориславова, която ненавиждала дебели мъже. Нейният съпруг Мирослав Иванов също е в добра физическа форма. „Може би затова Лена не харесва и Асен Василев, но пък и той едва ли проявява интерес към нея”, хилят се в политическите среди.

2 Коментара
  1. Асан Хасилев казва

    Асан обича уя като ляб

  2. Бай Ставри казва

    А бе, „народ.бг“, да ЧУХТЕ, РАЗБРАХТЕ НЕЩО за “ генерал-милионер“ Тимур Иванов?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.