ДОКУМЕНТИ В Narod.bg: Вижте пълния текст на доклада за ОПГ в Митниците! Каква е връзката на Рашков, Асен Василев, Петя Банкова и Живко Коцев с контрабандистите

1 15 757

Narod.bg публикува пълния текст на доклада на анкетната комисия за аферата в Митниците и за това каква роля са изиграли в нея бившият финансов министър Асен Василев, Петя Банкова, Живко Коцев, Бойко Рашков и какви са отношенията им с Мартин и Стефан Димитрови.

Народното събрание отказа да включи в програмата си приемането на доклада, но веднага след това председателят ѝ Тошко Йорданов обяви, че го внася в прокуратурата.

От ИТН изпратиха пълния текст на документа и до медиите.

Докладът е разделен на пет части – единият разкрива фактите за наличието на организирана престъпна група в митниците, а останалите са за с данни за Бойко Рашков, Асен Василев, Петя Банкова и Живко Коцев и връзката им с контрабандистите Мартин и Стефан Димитрови.

Реклама

Припомняме, че на по време на заседанието на комисията вчера бившият финансов министър Асен Василев отрече да познава баща и син Димитрови, както и те да са ходили в министерството.

Публикуваме пълния текст на доклада:

1 Коментар
  1. пенка казва

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.