УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ в Narod.bg: Вижте имотите на Нико Тупарев в Берлин и Сен Тропе, купува самолета на Черепа за ваканциите с жена си?! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

1 19 447

Тв продуцентът Нико Тупарев и съпругата му Екатерина, разпитвани за поръчково убийство на свой партньор, крият 21 имота зад граница за над 50 млн. лева, за което Narod.bg вече съобщи.

Повярвалото в своята недосегаемост семейство има общо 15 апартамента в Берлин, Сен Тропе, Дубай, София и Варна, къщи в Прага и София,2 офис сгради в столицата и земеделска земя в Карлово, които вече са на мушката на данъчните, които любопитстват какъв е произходът на средствата, с които са закупени, както и кои от тях не са обявени официално и защо.

Narod.bg ви представя снимки от имотите, които се публикуват за пръв път, за лъсне разточителството, в което живее сенчестата фамилия, което е полезна информация за спецслужбите.

Само уточнението, че Никола Методиев Тупарев и Екатерина Иванова Тупарева използват самолета на милиардера Васил Божков за своите задгранични воаяжи е ясен знак за ВИП статуса, който са повярвали, че притежават.

А за размера на „свободните пари”, с които разполагат, говори фактът, че пред приятели Нико и Катя се хвалели как искали дори да купят самолета на Черепа?!

Ето фрапиращи детайли от имотния каталог на Тупареви в Берлин и Сен Тропе:

Нико и Екатерина Иванова Тупарева притежават три апартамента в немската столица Берлин.

– Най-големият е в дипломатически квартал на улица „Egerstrasse” 1, закупен за €1 530 000 през 2016 г. с площ над 320 кв.м.

Пазарна стойност на имота в момента е над 3 милиона евро. Имотът не е деклариран пред българските власти, категорични са източниците на Narod.bg.

Именно тук сенчестата фамилия живее през последните 7 години.

Narod.bg разполага с ексклузивни кадри от вътрешността на апартамента, който разполага с 4 спални, професионална кухня и троен хол.

В имота има постоянен персонал от готвач, камериерка и шофьор, докарани от България, за да угаждат на ВИП шарлатаните.

Реклама

Персоналът не се осигурява официално социалната служба на Германия, за да може Тупареви да скрият от тамошните власти, че преимуществено живеят в Германия, и че съответно дължат данъци върху доходите си там. А налозите в Германия са далеч по-високи от изгодните български. Мащабът на данъчните престъпления на семейството на територията на Франция, България и Германия ще бъдат тема на следващо наше разследване.

Фамозните Тупареви притежават още 2 апартамента в столицата на Германия на ул. „Danzinger Strase” 165 – ново строителство, за които семейството плаща над 1 000 000 евро през 2014 г. Схемаджиите държат жилищата като актив и почти никога не ги посещават, уточниха източниците ни.

Сен Тропе

През 2021 г. Екатерина Тупарева, заобикаляйки българското и немското данъчно законодателство, закупува през фирмата си „Сий Портфолио“ ООД три апартамента в топ центъра на френската перла Сен Тропе – точно срещу пощата, където е сниман емблематичният филм „Полицаят от Сен Тропе“ с Луи дьо Финес.

Цената на имотите е солена – по 1 750 000 евро всеки.

Парите, които използва за закупуването, са с произход фирмата на Тупарева „Огилви София” ООД и с укрити данъци от немските власти. Имотите се ползват за летуване на Тупареви и не се отдават под наем. Между другото, адресът на рекламната машина за пари на Катя Тупарева – ул. „Доспат” 60-62 е на метри от печалноизвестния ресторант на кукловодите от Темида „Осемте джуджета”. Има ли пряка или задочна връзка в случая – да кажат криминалистите.

От публикуваните снимки се вижда как Катя Тупарева похърква с частния самолет на бизнес партньора на Нико Тупарев в Националната лотария – Васил Божков, напът именно към Сен Тропе за поредната си почивка.

Нико Тупарев и Катя Тупарева се хвалели често пред приятели, че искат да купят самолета от Божков за постоянните си летни пътувания до френската Ривиера и до световноизвестния любим на звездите от цял свят зимен курорт Куршевел, където една седмица струва над 170 000 евро.

Катя и Нико Тупареви били често гости на организирани от Васил Божков партита в Куршевел. За общоизвестния разгулен и развратен живот на семейството ще публикуваме ексклузивни снимки и детайлна информация.

В следващата част на разследването на Narod.bg очаквайте уникални снимки от имотите на сенчестата фамилия в мечтата на мутри и джуконди – Дубай

1 Коментар
  1. пенка казва

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.