Милост в Narod.bg: „Харвардци” се наведоха на килимчето, искат в ALDE

2 13 057

След „мазното турско кафе”, което Христо Иванов сладко посръбвал в скута на Делян Пеевски, както съобщи самият лидер на ДПС, сега провалената промяна, представлявана от куриозни лудности като Кирил Петков, открито полегна на килимчето, просейки политически дивиденти, издаде политик пред Narod.bg.

Малко повече от месец преди предсрочните парламентарни и редовните евроизбори на 9 юни се оказва, че „харвардците” от ПП и ДБ са получили благословия от ДПС да влязат в „Алианса на либералите и демократите за Европа“ (АЛДЕ; на английски: Alliance of Liberals and Democrats for Europe Party).

Кирчовци и Кокорчовци, които в парламента сипят хули срещу ДПС за пред тв камерите, всъщност са лизнали от благото кафенце, за да се опитат да получат индулгенции с членство в

В средата на ноември миналата година дойде поредната унизителна жълтопаветна лъжа – че „Продължаваме промяната“ са станали част от партията на европейските либерали.

ДПС е единствената българска партия, която е член на „Обнови Европа“ и Алианса на либералите и демократите за Европа, обориха инсинуацията от АЛДЕ във връзка с нелепицата, сътворена от „харвардци”.

Реклама

„Членството в Renew Europe като политическа група на Европейския парламент се основава на принадлежност на избрани членове на Европейския парламент.

Приемането на членове в партията ALDE следва задълбочен процес на кандидатстване, започващ с писмено заявление за членство, следвайки стриктни изисквания и график и подлежи на решение на партийния съвет на ALDE да приеме или не кандидата.

Към момента ДПС е единствената партия, която членува както в Групата на Обнови Европа, така и в АЛДЕ от България“, обясняват от АЛДЕ.

Малко по-рано в социалните мрежи се появиха снимки от сайта на „Обнови Европа“, където името на „Промяната“ стои редом с това на ДПС като членове от България.

Което се оказа поредната ПП измама. Сега, обаче, с гръб от солидна партия като ДПС, брокерите се надяват наистина да бъдат пуснати в ALDE, дори и през нечий заден вход.

2 Коментара
  1. Schatz казва

    По- тъпа коментар от горния няма. Първо, ДБ отиват в ЕНП, Христо Иванов много отдавна го заяви. А ПП, също много отдавна заявиха, че сте се присъединят към АЛДЕ. Що се отнася до ДПС, това не е партия, а корпоративна клика от фирми, която ограбва българските турци, и ги прави много зависими хора. Свестен е Илхан Кючук, но и той се подчинява на Доган и Шиши – много наглият диктатор. Всяка партия може да си избира сама европейското семейство. А вие сте един от най- лъжливите сайтове, доста луднали мисирки и долнопробни пуяци.

  2. Пенка казва

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.