Само в Narod.bg: Симеон Дянков се връща в политиката

2 21 913

Бившият финансов министър Симеон Дянков, който сам си измисли прякора „Брад Пит с очила”, се завръща ударно в голямата политика, съобщи пред Narod.bg източник от ГЕРБ.

Засега екс вицепремиерът в първото правителство на Бойко Борисов просто придружава лидера на ГЕРБ по партийни събития, предстои и официалното включване на Дянков в голямата игра като кандидат за евродепутат, обясни информаторът ни.

Реклама

Симеон Дянков, който сред първите 1% икономисти в света по брой публикации и цитирания в класацията на RePEc, се появи в събота рамо до рамо с Борисов на пролетен бал на партията в Пловдив.

12 години по-късно пък Борисов призна, че Симеон Дянков е бил добър финансов министър, защото не е взимал заеми, не е задлъжнявал деца и внуци и въпреки, че се е разделил с него преждевременно, сега Дянков бил готов за евродепутат от ГЕРБ/ЕНП.

2 Коментара
  1. colonel C.I.A(SIMO) казва

    Мръсен цайсат чифут женен за румънската еврейка Каролин Фройдман
    Мръсния чифут СЛУГА на Руски ЕВРЕЙски kръгове и техвите слуги от ПГУ ДС Ловеч

  2. Янка казва

    Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.