Честито! Лиляна Павлова роди тайно трето дете

7 10 405

Бившата регионална министърка Лиляна Павлова е постъпила в елитна столична болница в края на миналата седмица, за да роди третото си дете. 46-годишната столичанка беше в очакване на мъжка рожба, което се разбра малко след като през есента на миналата година изтече мандатът ѝ като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка.

Според запознати, бебето се е появило на бял свят между 15 и 18 април, но новината се пази в тайна, четем в „Уикенд”.

На сладкия пост тя прибираше по 600 000 лева годишна заплата. Умишлено Павлова не поела нов работен ангажимент, за да се грижи за третото си дете. Близки до ексминистърката споделят, че бебето пак щяло да бъде момченце, а щастливият татко е бизнесменът Парашкев Кръстев – новият мъж до Павлова.

Реклама

Връзката на Лиляна с новия ѝ партньор е вече на няколко години и е официална. Тя за пръв път го дари със син в края на 2022 г., когато бе на 44.

Някогашното острие на ГЕРБ съжителства на семейни начала с бизнесмена и бивш шеф на държавното предприятие „Автомагистрали“ в столицата Парашкев Кръстев. Познанството им датира още от времето, когато Павлова оглавяваше Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Лиляна се разведе официално с първия си мъж Пламен Николов през 2021 г. Двамата имат една пораснала дъщеря София, която е ученичка. Към момента екссъпругът на бившата министърка също има нова половинка до себе си, с която споделят един покрив.

Разводът им с Павлова обаче мина тихомълком и за него се разбра едва когато стана ясно, че тя е в очакване на второ дете от друг мъж. Двамата обаче са запазили нормални приятелски отношения след раздялата. Общата им щерка прекарва време и с единия, и с другия. Тя е изключително привързана и към братчето си. Била много щастлива, че ще става кака отново.

7 Коментара
 1. ЧИЧКОТО С МУСТАЧКИТЕ казва

  свинята се опрасила ,да еба мама и насрана как и кой и е разрешил да се размножава – е това е спеша работа на данс

 2. Честито и на нея, и на Лена и на Киро и на Баце, абе на всички с над 20 бона заплата! казва

  Браво, че точно вие ще оправите демографския срив! Но като знаем за тия деца още колко ще трябва да откраднете , а сте на възрастта на дедо Сорос, вече нема дави е така лесно!

 3. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

  Боко Тиквата не е таткото, нали?

 4. delicious казва

  Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук– https://da.gd/keto

 5. Back to the Future казва

  Сиган до КРАЯ на света!

 6. Зънзьо Баров БароМанушев казва

  Вие имате ШУМ в ушите?!
  Повишете си кръвното и шекера … ИиИ…пенсиите НИ ще се увеличават… и увеличават… и увеличават… И заплатите…

 7. Янка казва

  Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:–- https://shorter.me/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.