Narod.bg отново в десетката: Полк. Николай Марков е новият лидер на партия „Величие”

2 19 591

Както само Narod.bg съобщи още на 12 април, бившият полковник от НСО Николай Марков официално става лидер на малкоизвестната партия „Величие”.

Официално на страницата на ПП „Величие” бе публикуван следният текст:

Реклама

„Ангажирането на полк. Николай Марков с каузата на партия „Величие“ означава на първо място поемане на отговорност. Лична отговорност. Това е рядко срещано явление в родния политически пейзаж.

Трудно е да се посочи политическа личност или организация, която е поела ангажимент и след това е отчела резултатите от свършената работа. Лично.

Ето защо, в потвърждение на заявеното, уведомяваме своите членове и съмишленици, че полк. Николай Марков застава начело на партия „Величие“. Вече е стартирана съответната процедура”.

2 Коментара
  1. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

    Страхил Ангелов :
    Сега разбирате ли защо Конституцията не трябва да се пипа от малограмотни и некомпетентни хора като Христо Иванов и мъжката му секретарка, която той назначи за министър на правосъдието, а от Велико народно събрание! За съжаление истината е безсилна срещу глупакът, убеден да вярва в лъжата!

  2. intimateb казва

    Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук–– https://da.gd/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.