Новина в Narod.bg: Иван Гешев се излага на изборите с партията на Евгений Бакърджиев

1 10 369

Проваленият главен прокурор Иван Гешев, позорно изритан от съдебната власт, ще опита да се закрепи на повърхността на обществения живот с коалицията „Граждански блок“, подсказа само пред Narod.bg запознат с делата на „новия месия“ Гешев. В одиозното обединение влиза и маргиналната Партия на българските жени.

Понеже политическата рожба на Гешев не е регистрирана в съда по реда на Закона за политическите партии, печалният екс прокурор №1 ще се изложи на изборите на 9 юни, като се яви с ракета-носител: движението на покойния СДС фактор Евгений Бакърджиев – Български демократичен съюз „Радикали“, разкри ексклузивно нашият източник.

Реклама

Провалът на Гешев ще е провал и за радикалите, в момента под ръководството на лидера Цветан Манев, който на 14 ноември 2021-а бе „вицепрезидент“ на мераклията на държавен глава и потънал партиен вожд Валери Симеонов, поясни източникът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. intimateb казва

    Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук–– https://da.gd/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.