Модерни времена: Сталинка Георгиева живее в Ню Йорк… с португалка

2 25 051

Кристалина Георгиева, за която от години витаят недоказани съмнения, че е родена с името Сталинка, живее в Ню Йорк с … жена от Португалия!

Кристалина наскоро си дойде за 3 дни в България и в качеството си на председател на Международния валутен фонд препоръча на България час по-скоро да премахне плоския данък от 10%, не живеела със съпруга си Кино Кинов от около 2 години, научи „Уикенд”.

В Ню Йорк една от най-издигнатите по света българки обитавала просторен дом, който деляла със сътрудничката си – наперена португалка. Двете дами били железен тандем от поне 5 години и нехаели за слуховете, които вървели покрай съжителството им.

Реклама

Кристалина често пътува по света с нея. В действителност Георгиева, която това лято ще навърши достолепните 70 години, никъде не се появява с мъжа си. Двамата имали чудесни взаимоотношения и не са разведени, както се шушука, но обитавали различни домове. Кристалина в момента е много привързана и към внучките си.

„Сталинка“, тогава зам.-шеф на ЕК, бе осветлена от БСП Таско Ерменков през 2016-а, който коментира потенциалните тогава български кандидатури за главен секретар на ООН – на Ирина Бокова и Кристалина Георгиева с твърдението: „И двете са произлезли от един и същи кръг, знаете какво ѝ е семейството, знаете и как се е казвала Кристалина Георгиева – Сталинка.“

По-късно от пресофиса на Георгиева отрекоха тя да се е родила с име в чест на съветския диктатор Йосиф Висарионович Сталин.

2 Коментара
  1. Д-р Менгеле казва

    По тироида ще ги разпознаете.

  2. intimateb казва

    Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук–– https://da.gd/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.