Подло в Narod.bg: Майка и дъщеря съблазняват и упояват мъже, за да им гепят имотите (СНИМКИ)

2 16 765

Полицията е по следите на имотни измамнички – майка и дъщеря, от столичния квартал „Младост”, съобщи пред сайта Alarma.bg униформен източник. В капана на извратените Рени В. и нейната наследничка Весела Т. (имената се пазят в редакцията, б.ред.) попадат както млади и неопитни мъже, така и възрастни и с добър социален статус лапнишарани, които първо са съблазнявани, а накрая изнудвани.

Схемата на измамничките е проста – мъжете са примамени от щедрите обещания за любов и вярност, но получават упойващи вещества, с които са докарвани до безпомощни състояния с цел да бъдат манипулирани да прехвърлят имотите си на двете бръмчалки.

Поредната жертва на двете схемаджийки е младият столичанин С. М., който, обаче, докаран дори в безпомощно състояние, не се съгласил да прехвърли свои имоти.

Хитрите изнудвачки веднага пробват нова схема. Дъщерята завежда дело срещу С.М. за домашно насилие и под предлог, че ще оттегли обвиненията, отново прави опит хлапакът да ѝ прехвърли наследственото си жилище в престижен квартал. Младежът категорично отказва и затова в момента търка наровете на Централния софийски затвор.

Реклама

Наглостта на Рени и Весела не спира дотук. Ударили на камък с младежа, двете дами с морал на „пеперудки” започват да изнудват близките му.  Законът за домашното насилие се ползва от двете самозабравили развратници като бухалка в преследването на сладкия имот, не скри полицейският източник на Alarma.bg.

Единствената надежда на С. М. и неговите близки е криминалната схема с елементи на сексуален рекет да бъде пресечена, за да не пострадат още наивници. Сега топката е в полицията и съда.

Очаквайте продължение по темата за измамничките Рени и Весела

2 Коментара
  1. Чебурашка казва

    Страшна подлист…познавам дъщерята страшна курва прави минети и иска многоо пари!

  2. noble1 казва

    Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:–- https://use.my/sman

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.