ОБНОВЕНА в Narod.bg: Амфетамини в КАТ! Шефът Николай Крушарски да каже кой е дилърът?

1 20 983

Погром в „Пътна полиция” към Столичната дирекция на вътрешните работи – както първо Narod.bg съобщи, по-рано днес при акция на „Криминална полиция” в отдел „Архив” на КАТ са открити наркотици.

Сега наш брилянтен източник от върха на МВР призна, че за срам и ужас на читавите служители в „Пътна полиция” са открити амфетамини. Засега не е ясно количеството на синтетичния психостимулант, нито кой е собственикът, очевидно под пагон.

Реклама

„За това безумие отговорен е началникът на отдел „Пътна полиция” към СДВР – печално известният комисар Николай Крушарски. Него трябва да питате защо КАТ копае дъното, сега откриха и наркодилър в редиците си. Крушарски да излезе и да каже кой от подчинените му е забъркан с дрога”, бесен е информаторът на Narod.bg.

Припомняме, че по времето на министерстването на Бойко Рашков имало дисциплинарна проверка срещу Крушарски за изчезнали над 1000 клипа със сериозни нарушения на шофьори, които се наказват за големи суми – над 500 лв. и нагоре, или с отнемане на книжки.

1 Коментар
  1. noble1 казва

    Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:–- https://use.my/sman

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.