Сигнал до Narod.bg: Ченгето на Живко Коцев – Георги Калайджиев, работи за ПП и Бойко Рашков (СНИМКИ)

1 13 237

Нови разкрития за скандалния зам.-директор на ОДМВР – София Георги Калайджиев – полицейски източник на Narod.bg разкри, че освен с нелегален трафик на бежанци от турската до сръбската граница, името му се свързвало и със задкулисно участие в последните няколко парламентарни избора в Костинброд, където последно началствал.

Като шеф на Районното управление Калайджиев получавал наставления от своя бос Живко Коцев и самия Бойко Рашков за постоянен тормоз над определени политически кръгове, различни от партията на бившия МВР шеф – куриозната „Продължаваме промяната”.

Полицаите, изпращани на адреси, разказват как Калайджиев ги карал да си превишават многократно правомощията, само и само хората да бъдат постоянно тормозени и буквално смачкани още дни преди изборите.

Реклама

„Началникът определяше кой да бъде смачкан и кой да не се закача”, цитират униформите от Костинброд. За месните не е тайна и до днес кой организира вота за ПП – ДБ в Костинброд, а уж полицаите били деполитизирани.

Живко Коцев направи Георги Калайджиев комисар и зам.-директор на Областната дирекция не само защото бил доволен от редовните приходи от каналджийството и всичките им схеми, а и заради по-големия резултати за ПП на изборите, но вече в цяла Софийска област, а не само в Костинброд.

В системата на МВР се говори, че докато бил на влас, Живко Коцев освобождавал Калайджиев от отчитане на получени„приходи” за по един месец покрай всички избори. Сега редовите полицаи трябва отново да се стягат за заповедите на Калайджиев и пряко вмешателство в предстоящите избори в полза на ПП, но този път във всички районни на територията на Софийска област, завърши униформеният източник на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Ной казва

    Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:–- https://use.my/sman

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.