След новина на Narod.bg: ДАНС нахлу в „Индустриални зони”

3 211 849

След публикация на Narod.bg от 11 април спецченгета от Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС) са влезли днес на проверка в Национална компания „Индустриални зони” ЕАД (НКИЗ), научихме от наш източник в българското ФБР.

Засега акцията не е обявена официално. Агентите на ДАНС проверяват холдинга, специализиран в изграждането на индустриални паркове, управление на индустриални зони и центрове за иновации, за скандалния дублиран строеж са пречиствателна станция, за което съобщихме в последния материал по темата „НКИЗ”.

Реклама

Според оскъдната информация в 100% държавната компания одиторите от Агенция „Държавна финансова инспекция” (АДФИ) разкрили дублиране на 2 пречиствателни станции, едната не е въведена в експлоатация, но НКИЗ прави втора със същата спецификация, капацитет и мощности, което реално е източване на средства. Сега скандалът е на мушката и на ДАНС.

Безобразията са се случили по време на управлението на разследваната директорка Антоанета Петрова Иванова-Барес, която стана медийна звезда с безумните покупки на кюлчета злато, луксозно дамско бельо, маркови дрехи и кръчмарски запои с пари на управляваната от нея държавна фирма.

3 Коментара
 1. electric казва

  Ако иcкатe да опитaтe нeщo нoво в ceкca, тoгавa ви съвeтвaм кaпсyли, коитo са по-мoщни от Bиaгpa и вcякaкви aнaлози, тoвa е пpoсто бoмбa в cвeта на ceкca и оcвен тoва е aбсолютнo бeзопaсно на вcяка възpаст, пpочетeтe сaми на кaквo са cпоcобни:– https://use.my/bman

 2. Бате Иво казва

  Честно казано въобще не ми пука за акцията на ДАНС
  Ама хора престанете с това българско ФБР
  Всеки път при подобно нещо очаквам да се появи българския Шерлок Холмс или българския Еркюл Поаро
  Защо не Аксел Фоули или Джон Маклейн

 3. BhBp.bg казва

  По-малко хляб, повече злелища – кюлчета, пачки, гащи, комбинизони, сутиени за подобряване на предизборното настроение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.