Крими в Narod.bg: Нико Тупарев и жена му Екатерина на разпит за поръчано убийство на партньор, крият имоти в 5 държави за 25 млн. лв.

3 31 477

Тв продуцентът Нико Тупарев и съпругата му Екатерина са разпитвани в прокуратурата за организиране на поръчково убийство на техен партньор, научи Narod.bg.

Известният телевизионен продуцент Нико Тупарев, който стои зад популярните телевизионните формати, излъчвани по Нова и bTV – „Ергенът”, „Биг Брадър”, „Денсинг старс”, „Стани богат” и много други, и жена му – собственичката на рекламната агенция „Огилви София” ООД Екатерина Иванова Тупарева, са били разпитвани в Софийската градска прокуратура относно организиране на поръчково покушение върху партньор на Нико Тупарев, с когото продуцентът имал текущи правни спорове.

От свои достоверни източници, пожелали анонимност, разбрахме, че в службите е постъпил сигнал, че поради текущите правни спорове със свой съдружник Нико Тупарев заедно с жена си Катя Тупарева се обърнали към силова групировка с цел физическо посегателство върху техния партньор.

Мотивът на Никола Методиев Тупарев и съпругата му Екатерина било нежеланието на съдружника да напусне много печелившия им общ телевизионен бизнес, от който Тупарев искал принудително да го отстрани. 

Реклама

По мнение на експерти въз основа на публични документи Нико Тупарев печели на годишна база чрез мрежата си от свързани фирми „Олд Скул” ЕООД, „Еф Хикс Камера” ООД, „Републик ъф Кънтент” ООД, „Ту бай Ту” ООД и „Българиан Филм Продъкшън Сървисис” ЕООД от работата им в националните телевизии bTV и Нова между 4 и 7 милиона лева на година, което е и причината за желанието да бъде отстранен дългогодишният му партньор.

Същевременно рекламната агенция на Катя Тупарева „Огилви София” ООД намираща се на ул. „Доспат” №60-62 в столицата печели на годишна база между 3 и 5 милиона лева от рекламно обслужване на големи международни клиенти като Procter & Gamble, IKEA, VISA, Пощенска Банка, LIDL и много други.

Въз основа на тези приходи семейство Тупареви от години живее зад граница в столицата на Германия – Берлин, където има закупени три лични имота, които ни провокираха да направим журналистическо разследване за всички инвестиции в недвижима собственост на семейство Тупареви по света.

До момента проверките показват наличие на собственост в повече от пет държави на два континента за над 25 милиона лева.

От редакцията на Narod.bg молим всеки с достоверна информация по случая да се обърне към органите на полицията и прокуратурата.

3 Коментара
  1. TV 134 казва

    този преди години пореше онази синоптичка …..никол уж щеше да я взема за жена,ама само с еването си остана ,те много я работеха по тази схема

  2. alchnost казва

    Бах мааму, мноо алчни тея .

  3. electric казва

    Ако иcкатe да опитaтe нeщo нoво в ceкca, тoгавa ви съвeтвaм кaпсyли, коитo са по-мoщни от Bиaгpa и вcякaкви aнaлози, тoвa е пpoсто бoмбa в cвeта на ceкca и оcвен тoва е aбсолютнo бeзопaсно на вcяка възpаст, пpочетeтe сaми на кaквo са cпоcобни:– https://use.my/bman

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.