Румен Вълка клекна – сам бута сарая край яз. „Искър”

1 4 099

Олигархът Румен Гатайнски – Вълка клекна. Милионерът от обществени поръчки и неговата фирма „Био майнинг“ са поискали сами да си съборят сградата на обявения за незаконен ловен хотел, т.нар. сарай в чашката на яз. „Искър”, съобщи столичният кмет Васил Терзиев по Би Ти Ви.

Той твърди, че те били дали линеен график как да стане това и в момента общината го разглеждала. За нас е по-добре те да го направят, защото така ще се дадат по-малко пари от бюджета на столичани, смята Терзиев. Той смята, че няма забавяне по премахване на незаконната сграда, но в момента се вършели основно неща вътре в нея и затова не се виждало резултат отвън.

Преди две седмици кметът на София обяви, че столичната община ще разруши незаконния ловен хотел край язовир „Искър“, построен от фирма, свързана с бизнесмена Румен Гайтански. Това обаче не се случва, показа ден по-рано тв репортаж.

Реклама

Постройката в момента изглежда такава, каквато е била преди десетина дни, и по нищо не личи, че трябва да бъде съборена. Освен това входът към имота се оказва заключен – неясно по каква причина.

Преди на портала на стопанството беше поставена заповед, с която се забранява достъпът, тъй като това можело да се отрази отрицателно на бременността на кошутите. От земеделското министерство твърдят пред bTV, че след прекратяването на тази заповед, няма издадена нова, която да ограничава достъпа заради кошутите. А шефът на местното ловно стопанство бил освободен „заради опит за саботаж“.

В началото на април порталът на стопанството беше препречен с автомобил, който не позволяваше на строителната техника да влезе и да продължи бутането. Освен това общинските багери са изкарани извън стопанството и са с прерязани кабели.

1 Коментар
  1. single1992 казва

    Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:– https://do.my/aman

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.