Просташко: Кирил Петков обсъжда по GSM-а „неква пи*ка”

2 19 843

Кирил Петков говори на просташки жаргон, когато не е заобиколен от политици, бизнесмени и журналисти, увери се с ушите си репортер на „Уикенд”. Бившият министър-председател си позволява да използва и грозно-нецензурни думи за женските гениталии.

Реклама

Във вторник следобед лидерът на „Продължаваме промяната” вървеше устремено в центъра на София и крачейки, разговаряше по GSM-а. С невидимия му събеседник обсъждаха „неква пи*ка” – вулгарното словосъчетание за женски полов орган експремиерът изрече точно пред храма „Александър Невски”.

43-годишният комичен политик и баща на три девойки беше облечен в елегантен черен костюм, на ревера на който имаше бодната значка с българския трибагреник.

2 Коментара
  1. зеленски казва

    А т.н репортер/ апропо МИСИРКОВЕЦ/ от говняния в-к“ ХУЙкенд“ какво е правил зад, пред или около про100КирчУ? Или свирка,или си е искал

  2. single1992 казва

    Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:– https://do.my/aman

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.