ВНИМАНИЕ: Екшън с НСО и съседите на Димитър Главчев

4 13 381

Неочаквани проблеми засипаха съседите на служебния министър-председател Димитър Главчев. След като шефът на Сметната палата беше назначен от президента Румен Радев за премиер, Националната служба за охрана (НСО) се захванала да обезопасява блока, в който той живее.

Реклама

Жилището е на относително спокойната столична улица „Нишава“ в непосредствена близост до магазин от известна търговска верига.

Блокът е опасан с кабели, от НСО монтират камери, а за капак в близост постоянно дебнат по две патрулки, недоволстват съседите на Главчев, несвикнали с такова специално внимание.

Хората се надяват двата месеца на служебното правителство бързо да се изнижат и да се върнат към обичайното си ежедневие.

4 Коментара
 1. НАРОДА казва

  да вардиш тъпака хахаха

 2. зеленски казва

  Тъпи и прости съседи. Завист,братче….завист

 3. ЧЕРВЕНСКИ казва

  да завиждат на този тъпак….ти явно си зацапал резбата ,точно на това малограмотно съество на което ако не са му написали думичките ще мучи като неиздоена крава .Та този тори на откриването на министерски съвет четеше това което му бяха написали ,зааото със свои думи …кауза пердута ще излезе едно голямо МУУУУУУУ в началота и едно МУУУУ В КРАЯ. ТО ЗА ТОВА БАЦЕ ГО ИЗРИТА ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯДТО В ПАРЛАМЕНТА – ГЕРБ СТАНАХА ЗА ТАШАК С ТЕ ТОВА НЕЩО

 4. single1992 казва

  Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:– https://do.my/aman

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.