Бой до кръв в Narod.bg! ПП поведе война с ДБ, брокерите се борят за оцеляване (СНИМКИ)

3 12 205

Истинска онлайн война се разрази между лицемерите от ПП и ДБ в опит да оцелеят въобще в политиката след грандиозните корупционни скандали, в които лъснаха техните „топ” политици, установи Narod.bg.

В социалните мрежи върви изключително гнусна кална ПП война срещу кандидатите на „Демократична България”, което ясно показва колко безскрупулни могат да бъдат кирчовците и кокорчовците в опита си да оцелеят под политическото слънце.

Ето какво пишат сините шамани в тяхна фейсбук страница:

„Пропагандата на Продължаваме Промяната срещу Демократична България!

Мислехте, че няма да забележим рекламите, които бълва страницата, наречена „Ние, промяната“? Която явно има за цел да привлече хората да гласуват за кандидатите на ПП ВМЕСТО на ДБ? Всяка публикация им е спонсорирана, а днес имат и такава против кандидата на ДБ Елисавета Белобрадова.

Човек би си казал – някой я е направил нарочно, за да ги скара. Сега ще ви докажа защо това не е така.

1. Всеки пост е спонсориран и широко споделян в стотици групи от цяла България, а страницата има и уебсайт. Някой влага достатъчно усилие и пари, за да „рекламира“ привидно следните 4 кандидати на ПП:

Никола Минчев

Даниел Лорер

Настимир Ананиев

Деница Симеонова

2. Няколко фейк профила споделят публикациите на страницата в множество групи от цяла България. Под всяка публикация в група, например Забелязано в Търново, Добрич, Бургас и т.н. има поне 3 коментара, почти идентични, от няколко фейк профила, които коментират във всяка група следното:

▪ Donka Vasileva

✅Колебая се между Лорер и Минчев, но задължително не трябва да забравяме за преференцията, за да не станат обърквания.

▪ Biliana Orlovska

✅Най – добрият избор ! Да гласуваме и то с преференция ! За най – добрите – и Минчев и Лорер са абсолютни фаворити и заслужават нашето доверие!

▪ Ivan Ivanov

✅Ако не подкрепим най-достойните Лорер и Минчев, ще се промъкнат тези с купените гласове, разни хазартни типове и Денички!

Реклама

✅Никола Минчев и Даниел Лорер са и моите фаворити!

✅Ще дам гласа си за най-добрите кандидати, за мен това са Никола Минчев и Даниел Лорер.

▪ Петров Е.

✅И Никола Минчев и Лорер стават за евродепутати, ако пък отидат и двамата, още по-добре.

▪Petra Kamenova

✅То просто няма друг избор освен тях. Другите са масово, като онази Деница, която изобщо не става за европарламента.

Това е под абсолютно всеки пост. Само фейк акаунти. Ще пусна скрийншоти.

3. Някои от фейк профилите, които споделят публикациите, са създадени през 2023 и са споделяли и други публикации на ПП като например протеста срещу хартиената бюлетина, който събра много хора на площада.

4. В други публикации четем: „Понякога преференцията носи изненади, дори водачът не е защитен от разместване“. Агитира се и срещу водача. А в коментарите, както видяхте, се агитира и срещу Деница. Кой остана? Даниел Лорер, за когото се агитира да се гласува с преференция.

5. Ако хипотетично листата е подредена по следния начин:

1. Никола Минчев (ПП)

2. Елисавета Белобрадова (ДБ)

3. Даниел Лорер (ПП)

4. Деница Симеонова (ПП)

5. Настимир (ПП) или Радан (ДСБ)

6. Ицо Хазарта (ПП)

Тогава има много логика Лорер да се опитва да измести втория в листата (ако е да речем Елисавета Белобрадова от ДБ) по преференции като впрегне цялата сила на ПП да гласува за него, включително и по такъв долен начин. Защо се пускат коментари и против Деница и Ицо Хазарта вече не знам. Може би от страх да не прескочат третия в листата, именно Лорер.

Ако всичко това е вярно, е изключително долно да пускаш такава агитация срещу собствения си коалиционен партньор и да пишеш негативно срещу хора от собствената си партия!

Успех на кандидатите в листата, които ще се борят за гласовете на хората без да трябва фейк профили да спамят по групи колко са зле колегите им „разни хазартни типове и денички“.

А на тези от ПП, които ползват такива похвати срещу съпартийците и коалиционните си партньори ще кажа – всичко се връща. На 9 юни.

3 Коментара
 1. йораниа казва

  ша гласувам с лайняни преференции за еврейското мекере

 2. J.English MI6 казва

  КОЙ българин ЩЕ гласува за ЕВРЕЙЧЕТО Лорер агент на МОСАД
  Лорер няма нужда от пари ТОЙ иска да камандва простите бг избиратели

 3. single1992 казва

  Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:– https://do.my/aman

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.