Чегъртай! Приятелят на Татко Петко изритан от МВР

1 10 459

Служебният кабинет продължава да чегърта калинките на ПП в ръководството на МВР. Със заповед на премиера Димитър Главчев са освободени двамата досегашни заместници на министъра Калин Стоянов – Кирил Ценкин и Ивелина Дундакова.

Както Narod.bg пръв разкри, Ценкин е личен приятел на бащата на Кирил Петков – Петко Петков, печално известен като Татко Петко.

И двамата изритани са назначения на „Продължаваме промяната“. В миналото Ценкин, който е бивш служител на НСО, е отговарял за охраната на Кирил Петков. Дундакова пък бе сред предложенията на ПП-ДБ за вътрешен министър докато все още имаше преговори за несъстоялата се ротация.

Реклама

На тяхно място Главчев е назначил Стоян Темелакиев и Тони Тодоров.

И в правосъдието

Промени има и в Министерството на правосъдието. От постовете са освободени заместниците на Атанас Славов – Юлия Ковачева и Емил Дечев. Назначена е Спаска Кинчева. Тя е дългогодишен прокурор. Била е магистрат в районната и градска прокуратура на София, както и в апелативната в Търново. Доскоро е работила във Върховната касационна прокуратура.

Това е поредното назначение в правосъдното министерство, свързано с държавното обвинение. В момента служебен министър е Мария Павлова, доскорошен заместник на главния прокурор Борислав Сарафов.

1 Коментар
  1. yellowdixie казва

    Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:– https://do.my/aman

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.