Първо в Narod.bg: Полк. Николай Марков става партиен лидер

4 25 111

Вечният опонент на крадливата политическа върхушка полк. Николай Марков става партиен лидер, научи първо Narod.bg.

53-годишният експертът по национална и международна сигурност и бивш шеф в НСО, уволнен от президента Георги Първанов – Гоце заради осветлени безобразия в спецслужбата, ще поеме лидерството на вече учредена партия.

Ето какво написа преди минути самият полк. Марков, публикуваме текста без редакторска намеса:

„По същество.

Много хора ми задават въпроса свързан с участието ми в изборите чрез партия. Казал съм бил, че няма да правя партия!? Честно казано не разбирам защо някои хора са толкова обезпокоени при факта, че в България има регистрирани стотици партии. Една повече, с мен или без мен не променя нищо. Пък и кой съм аз и кой е някой си Ивелин от Горна Оряховица в това наше евроатлантическо блато.

Реклама

Приятели и врагове,

Запомнете много добре – каквото казвам, това и върша. Моля, да не ме сравнявате с някой, нещо и дори с вас самите. Аз съм роден бял вълк и ще умра като такъв! Моят път във вечността е начертан.

Ще поема ръководството на партия, която не съм създал аз и която не е претендирала досега за властта. Лично и публично ще ръководя целия процес по установяването и във властта, което означава, че ще понеса и отговорността. Но това не ме прави партиец, защото е само началото на един дълъг път.

Избран път! Път, който е направен за хилядите млади хора, които обичат, мечтаят и искат. По този път аз мога само да им помагам, докато имат нужда да ме виждат с очите си. И се надявам това да е много кратък процес на натрупване, установяване и приемственост.

След това ще се оттегля! С рибарска лодка, усмивка и щастлив капитан на борда й.

Полк. Николай Марков

4 Коментара
 1. Брейка казва

  Да взима и Киро Брейка, с него ще покорят родината

 2. yellowdixie казва

  Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:– https://do.my/aman

 3. ТАПЧАКУРОФФ о. р. потпоручик казва

  Тоз е живой тишак

 4. Минаващ казва

  Марков е работяга! Цял живот се „труди“ на държавната ясла и пак натам го тегли.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.