Narod.bg пита: Георги Калайджиев, протежето на Живко Коцев, ли закриля ВИП каналите за бежанци?

1 16 561

Ченге №2 в София комисар Георги Калайджиев, осветен като дясна ръка на уволнения главен секретар на МВР Живко Коцев, ли пуска чадър над трафика на бежанци, пита в сигнал до Narod.bg униформен източник от Вътрешното министерство.

„Използвам трибуната на Narod.bg, за да попитам разследващите дали са наясно с подадени сигнали за протекция над канали за бежанци, в които се споменава името на зам.-директора на ОДМВР-София комисар Георги Калайджиев?”, пише нашият източник.

Реклама

Вече писахме, че прясно освободеният главсек лично назначи Калайджиев за зам.-директор на Областната дирекция на МВР – София.

За съжаление служители твърдят, че и до ден-днешен работят няколко канала за нелегален трафик на бежанци, за които се подозира, че са под чадъра на комисар Георги Калайджиев.

Точно по този повод униформени разказвали как били принуждавани да променят местостоянката си преди преминаване на определени автомобили в часовия диапазон около смяната на дневната и нощната смяна, за да няма свидетели на превоза със „специално предназначение”.

Освен осигуряване на безпроблемното преминаване на трафиканти, се разследвани сигнали и за организиран кортеж с пилотна кола от патрул, като за тези „ВИП – услуги” се използвали само двама от най-доверените ченгета, чиито имена не са тайна и трябва да бъдат привикани на разпит от „Вътрешна сигурност”, отсече униформеният пред Narod.bg.

1 Коментар
  1. Со керез казва

    Бай Мънгал … егати паурЪ!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.