ВРЕМЕ Е! Кирил Добрев атакува трона на Корнелия

8 9 709

След заканата на столичния лидер на БСП Иван Таков, прокуден от Корнелия Нинова, да получи наесен креслото ѝ начело на столетницата, такива амбиции имал и Кирил Добрев. За това разказаха за „Уикенд” от новата фракция в червената партия „Бузлуджанци“.

Добрев, който бе отлъчен от БСП, стана част от недоволните от управлението на Нинова, която все повече превръща партията си в пътник към политическото небитие.

Според активисти синът на Николай Добрев „обмислял” да се кандидатира за лидер на БСП, но все още решението му не било окончателно. Той обаче заедно с останалите „бузлуджанци” имал амбициите именно фракцията да преобрази БСП отвътре и да детронира омразната им Корнелия Нинова, която успява на поредица избори да съсипе и без това ниската репутация на левите пред електората.

Реклама

Нинова се докара дотам, че президентът Румен Радев за пръв път не даде на червените третия мандат за съставяне на правителство и избра „Има такъв народ”.

Активът от червени опълченци и сега е наясно, че с такъв опекун и на тези избори през лятото БСП ще е чудо, ако вземе два мандата в Брюксел, а все още ненасрочените предсрочни парламентарни избори може и да не дадат на формацията и 20 депутата в родния парламент.

Затова и „бузлуджанци” щели да настояват за спешен конгрес още преди парламентарния вот, а не да се протака до есента, когато се очаква Нинова най-накрая да бъде освободена от лидерския пост, ала преди това ще е доразгромила БСП на двата избора.

8 Коментара
 1. Да де казва

  Ако този бандит оглави БСП, край на социалистическата партия в България. Не че сега си личи че я има, ама ако това просто и мафиотизирано човече я оглави, това ще е краят й.

 2. Атанас Кирилов казва

  Кирил Добрев не е член на БСП защото е изключен. Как тогава ще е кандидат за лидер? Стига писахте глупости.

 3. Пудела казва

  Да се действа по-скоро защото Кака съвсем обезличи БСП. Всички покрай нея да хвърчат и да си прибере Пудела Калоянчо и да се отдадат на ласки

 4. Д-р Менгеле казва

  Фани Кирчо, удари Курна. Потироида ги ще ги разпознаете!

 5. Шансяо казва

  Кирил Добрев е син на предателя Николай Добрев.
  Иван Таков е син на бившия затворник Янчо Таков.

 6. Опре Рома! казва

  А Янчо Таков е чаве на мароканския скакалец Пеко Таков. От мангали отърване НЯМА. Само газовата камера ги мори.

 7. Со керез казва

  Яяя.. на чорап – О – гащника щели да му увеличат пенсията!

 8. Со керез казва

  А на физкултурника Седможилищник може ли?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.