ОБРАТ: Люспите от „Възраждане” се отрекоха от Васил Божков

1 14 407

Тотален фейк се оказаха твърденията на Васил Божков, че тримата депутати, напуснали “Възраждане” плюс четиримата общинари в София, са се влели в основаното от мултимилионера движение “Център”. Това заяви преди минути независимият народен представител Николай Дренчев, оборвайки разпространената по-рано днес новина.

По-рано днес Черепа се похвали, че народни избраници, напуснали „Възраждане” Николай Дренчев, Иво Русчев и Александър Арангелов вече са част от неговата партия. Към тях в пакет Васил Божков получил и четиримата старейшини на „Възраждане” в най-скъпия местен парламент – софийския – Красимир Гълъбов, Венци Стойчев и Васил Драганов, Севделина Петрова.

Сега засегнатите националисти се отрекоха от Васил Божков, ето какво заяви по повода Николай  Дренчев в профила си във фейсбук, правописът е запазен:

“В днешния ден ние, създателите на „Алтернатива за България“ провеждаме множество срещи с политически партии, обсъждайки предстоящите избори.

В една от срещите заедно с Александър Арангелов се срещнахме с Васил Божков – създател на „Център“ и неговия председател Дарин Дрозев. На срещата обсъдихме възможностите за създаване на широка коалиция за предстоящите двойни избори.

След тази среща В. Божков излезе с публикация във ФБ, че четиримата независими общински съветници и трима депутати са се присъединили към „Център“.

Реклама

Категорично заявяваме, че от проведените разговори не следва този извод. Публикацията е подвеждаща и не кореспондира с обективната истина. Нито Иво Русчев, нито четиримата общински съветници не са присъствали на тази среща и дори не са знаели, че се провежда такава в рамките на срещи с всички представители на политически партии.

Към момента в Алтернатива за България не е взето решение за формата, в която ще се явим на предстоящите избори!”, категоричен е Николай Дренчев.

1 Коментар
  1. Славчо ТриФката на мутро-олигарси казва

    КъдЯ е тръгнал този клецав дъртофеляк партия да прави? Да си харчи там милиардите, краднати от наивната ни и доверчива популация, че онази с косата дебне отгоре.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.