ЧРД в Narod.bg: Вълка от „Уолстрийт” Юлиян Цолов чака присъда за измами, Славена Вътова го изгони (ВИДЕО)

0 13 735

Българският Вълк от „Уолстрийт” Юлиян Цолов става днес на 51 години, но дали това ще бъде щастлив рожден ден за схемаджията, предстои да разберем. Делото за финансови измами, което тече в момента срещу „плейбоя”, е в разгара си, а присъдата се очаква съвсем скоро, научи ексклузивно Narod.bg.

Топла килия или торта с 51 свещички ще получи за рождения си ден Юлиян Цолов – това е въпросът, който мнозина си задават на фона на все по-затягащия се съдебен процес. Отлично запознати твърдят, че срещу Цолов има събрани железни доказателства за огромни финансови измами и независимо, че той бе изоставен от адвоката си при поредното дело и му се наложи да се защитава сам, изходът от процеса е предизвестен.

„Няма адвокат, който може да обори тези доказателства, затова и повечето колеги биха поели такъв случай само заради хонорара и с неохота. Все пак никой не обича да губи”, коментират юристи.

Юлиян изглежда доста притеснен от развоя на казуса, а оповестените в публичното пространство видеа на Цолов, който чака изнервен пред съдебната зала, говорят категорично – този път съдът вероятно няма да има предвид каквито и да е смекчаващи вината обстоятелства, понеже ситуацията за Вълка от „Уолстрийт” е рецидив.

Narod.bg припомня, че финансовият схемаджия вече бе осъден в САЩ. Според решението на съда са конфискувани всичките му авоари, понеже се доказва, че са придобити чрез измама. Оказва се, че малко след това е завлякъл и доста негови приятели с пари, като се стигнало дотам, че за да бъде пуснат под домашен арест, негов приятел си заложил къщата.

Историята за приятелството им обаче приключва именно в този момент – Цолов си махнал гривната и драснал къмИспания, а човекът, който му се доверил, че няма да избяга и ще спази закона, загубил имота си.

Реклама

По-късно Юлиян бе заловен топ курорта Палма де Майорка. Според запознати хитрецът може би въобще нямаше да бъде хванат, ако вместо в оживения курорт се беше покрил в някое затънтено испанско село. В крайна сметка Юлиян търка наровете в затвора цели 4 години.

След това обаче се завърна в България и хубавата Славена Вътова се хвана на въдицата – роди му две деца, заживя в апартамент на изплащане и накрая се оказва без имот, без пари и под заплаха да плаща дълговете на мъжа си.

Наскоро „Мис България“ 2006 Славена Вътова официално изрита Юлиян от жилището им на баровската софийска улица „Оборище”, след като в продължение на година покриваше съвсем сама всички сметки и разходи на семейството.

В момента изпосталелият „вълк“ живее под наем, а финансовото му състояние е толкова отчайващо, че му се налага да води със себе си свой 60-годишен приятел, който да плаща сметките му по барове и ресторанти.

Юлиян обаче е обаятелен и възпитан, въпреки скъсания джоб и рисковото положение пред закона и евентуалната присъда, дори право да напуска страната, 51-годишният Юлиян Цолов се опитва да омайва девойки с чар и интригуващи истории. Градската мълва обаче носи, че вече няколко пъти момичета отказвали категорично компанията му – явно дочули за неприятностите, които сполетяха Славена Вътова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.