Само в Narod.bg: Тошко Попов забрани на комшиите да палят печки, затова им плаща тока

0 9 433

Бившият кмет на Пазарджик Тодор Попов, превърнал се в корупционна легенда след 16 години управление, е силно мразен и хулен от мнозина, но малцина жители на близкото с. Паталеница, където е имението му за милиони, са му предани обожатели.

Съсед на местния феодал разкри, че навикналият на екстри нос на Тошко Милионера не одобрявал селската щуротия да се палят печки и камини на дърва, които да опушват баровеца.

Затова като истински селски първенец Тошко издал заповед – никой от съседите му да не пали никакви печки, ако ще живакът да падне до -100. Вместо това всички задължително минават на отоплението на ток, който се плаща от дълбокия джоб на бившия кмет, радва се читателят на Narod.bg.

Реклама

Екстравагантното решение на джентълмена от Пещера се приема с горещо одобрение от всички „пострадали”.

„Е, за една скара на дървени въглища не прави проблем, но нищо повече не дава, харчим ток на воля и не ни пука колко е тарифата – наш Тошко плаща, доволен е съседът на Милионера, както го знаят съселяните му.

Луксозният имот бе построен през 2014 година и е скрит зад висока ограда. От птичи поглед се вижда покрит басейн, голяма къща, фитнес зала, изкуствена река, скъпо озеленяване и още няколко постройки, включително парник.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.