Само в Narod.bg: Новият министър на туризма Евтим Милошев с незаконна тераса! Ще я събаря (ДОКУМЕНТ + СНИМКА)

1 12 289

Новият министър на туризма Евтим Милошев, абсолютно чужд на бранша, е санкциониран за незаконен строеж – балкон, в сграда на централната софийска ул. „Оборище” 6, кв. „Докторски паметник”, където цените на имотите вече минават €6000 за квадрат, научи само Narod.bg от източник в Столичния общински съвет.

За беззаконията на бъдещия министър, зорлем набутал се с прякора Евтим Терасата, е издадена заповед САГ23-РА-30-615 от 19.12.2023 г. от главния архитект на София Здравко Здравков за премахването на незаконната тераса.

Незаконният строеж представлява основен ремонт и разширяване на западния балкон на апартамент № 16, намиращ се от страна на ул. „Сан Стефано” в сграда с идентификатор 68134.407.158.1 по КККР.

След извършените проверки на място е установено, че широчината на балкона е около 125 см. Еркерът на сградата е с приблизителна дължина около 410 см, като разширението на дължината на балкона на апартамент № 16, е приблизително с около 10 см-12 см двустранно от северна и южна страна. Същото е конструктивно свързано със законно изградената конструкция на балкона и еркера на сградата.

Реклама

Затова и главният архитект на София завършва заповедта така:

НАРЕЖДАМ:

  1. Евтим Петров Милошев, с адрес: гр. София, ул. „Оборище” №6, ет. 5, ап. 16 да премахне незаконния строеж.

Повече прочетете в заповедта, която Narod.bg публикува:

1 Коментар
  1. ВЪПРОС казва

    Е, сега ДОВОЛЕН ли е, Тошко Йорданов????!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.