НА МИНУТАТА: Живко Коцев става обвиняем? Главсекът на МВР излезе в болнични

1 19 855

Главният секретар на МВР Живко Коцев е излязъл в болничен след скандала около неговото име, който се вихри, след като стана известно, че той се е познавал с баща и син Марин и Стефан Димитрови, смятани за близки до контрабандиста Николай Николов-Паскал.

Реклама

В медийното пространство се появиха и снимки на тримата, а на една от тях Коцев позира с часовник за 50 хил. лева, за който се смята, че му е подарен от Стефан Димитров.    

Според близки до разследването имало нагласа Коцев да бъде обвинен до края на седмицата по делото срещу организираната престъпна група за контрабанда, пране на пари и подкупи. По това обвинение в ареста са шефката на митниците Петя Банкова, бизнесменът Стефан Димитров, а баща му Марин Димитров, който също е обвиняем, е в „Пирогов“, защото в събота преди мярката за неотклонение, се почувства много зле и по спешност беше извикан екип на „Бърза помощ“ в Съдебната палата.

Според разследващи не било напълно сигурно, че Коцев ще бъде обвинен. Причината била, че главният секретар е в болничен и не се чувствал добре. Затова можел и да поиска да се отложи повдигането на обвинението.     

1 Коментар
  1. ИСТИНАТА казва

    Аааааааа, така значи, за Живко МОЖЕ, а за „другарите-евроантлантици“ Борисов-БЕЗ ИМУНИТЕТ и Магнитски, пардон Пеевски – НЕ МОЖЕ!!!???? А, ЗАЩО ли, НЕ МОЖЕ???? НАРОДЕ????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.