СПАСЕНИЕ: Христо Иванов се покрива в Брюксел

6 11 317

Христо Иванов със сигурност ще бъде водач на листата за Европейски парламент на коалицията ПП-ДБ, научи „Уикенд” от достоверен източник в партийните централи.

Отчетено било, че той бил най-разпознаваемото лице и нас на демократичната общност и със сигурност ще мобилизира жълтопаветен електорат.

Реклама

По тази причина претендентът на ПП Никола Минчев ще е втори. Под №3 вероятно ще е или Даниел Лорер, или считаната за нова муза на Кирил Петков Деница Симеонова.

Наблюдатели се чудят дали Христо Иванов наистина ще замине за Брюксел, или просто ще служи за магнит на избирателите. Лидерът на „Да, България” обаче признал, че бил твърде отчаян от положението у нас и по всяка вероятност ще се оттегли на благия евродепутатски стол.

6 Коментара
 1. ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС казва

  Този мравояден мореплавател защо не е в затвора?

 2. По наследство казва

  Внучето на агента на КомИнтерна и НКВД по Европата БойКики ще търси корените си в Брюксем?! А дали ще го намери или …. ?! Всички ГЕРБерасти ще получат поръчение да гласуват за него за да го разкарат по-далече от България!

 3. Отвратен казва

  Заради прегръдката на ей този от снимката с герберските крадци и депесарските им ортаци, хиляди хора са отвратени от него и партията му.

 4. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

  КИРЕ,ШИБАЙ СЕГА ЛЬОЛЬО ПУТКАТА Е СГОДНА ,ЧЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ….БОЙЧЕТО ХИЧ НЯМА ДА ТЕ МЪЧИ , ДО ПЪПА ЩЕ ТИ ГО НАГЪЧИ

 5. мераклийски казва

  киряк коя е аналната кралица леначка или те тази девица

 6. Д-р Менгеле казва

  Още един нашенски Пенджаб из €-пата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.